Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 02 de novembre del 2023
TEATRE

L'estrena de 'Rutes del temps per Torrent' supera totes les expectatives

L'investigador local Salvador Ciscar i el grup Cucurucú Teatre van estar a càrrec d'aquesta primera ruta teatralitzada. Després de l´èxit de participació es plantetja oferir aquestes rutes de manera periòdica

Els carrers del municipi van ser testimoni de la primera sessió de 'Rutes del temps per Torrent', l'innovador programa llançat per la delegació de Cultura en col·laboració amb Cucurucú Teatre i GTI Grup de Teatre que, a través de les arts escèniques, ofereix un viatge pel passat ocult de la ciutat i descobreix els seus secrets millor guardats.
 

Aquesta primera ruta teatralitzada, encunyada sota el títol Un Torrent misteris, va ser tot un èxit de participació, i va superar les expectatives de propis i aliens en esgotar-se les 30 places disponibles en un temps rècord. L'investigador local Salvador Ciscar va ser l'encarregat de guiar als participants pel misteriós recorregut de 800 metres, mentre que el grup local Cucurucú Teatre es va encarregar de l'escenificació.
 

"L'acolliment entre la ciutadania ha sigut espectacular. Els més xicotets s'han divertit aprenent sobre la història i el patrimoni de Torrent, i els adults han gaudit d'una vetlada familiar carregada de bon ambient", comenta el regidor de Cultura, Aitor Sánchez. L'edil també explica que "el pròxim 25 de novembre se celebrarà una nova sessió a càrrec del cronista de Torrent, Pepe Royo, i estem valorant la possibilitat d'ampliar el programa i oferir més rutes de manera periòdica".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.170.226

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.