Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 20 de Setembre del 2024 a les 12:38:45 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 30 de Octubre del 2023
FALLES 2024

Tele Torrent arrasa en els seus directes de les Exaltacions de les Falleres Majors de Torrent

Un any més els torrentins i torrentines trien a la televisió local en línia per a informar-se

Un any més Tele Torrent arrasa en els seus directes de les Exaltacions de les Falleres Majors de Torrent, Maria Peris i Vega Román i les seues Corts d'Honor. Durant aquest cap de setmana els torrentins i torrentines van triar la televisió local en línia per a informar-se i viure en primera persona dos dels actes més importants de les falles de Torrent. Cal destacar que durant els dos directes del dissabte 28 d'octubre i del diumenge 29 d'octubre es va arribar fins a les 170 persones en directe, que no van poder conseguir una de les 550 entrades de l'acte.
 

A dia de hui, més de 13.000 persones han vist els dos directes de les exaltacions amb més de 300 reaccions entre les nostres xarxes socials de Facebook i Tele Torrent. Una dada que converteix a Tele Torrent en líder de la informació fallera de la capital de l'Horta Sud una vegada més des que començarà a emetre l'any 2016.
 

Tots dos directes van estar presentats per dos presentadors de la casa que van estar acompanyades per dues convidades d'excepció. Julia Ortí presentadora de l'Exaltació de la Fallera Major de Torrent va estar acompanyada de Lorena Andreu, Fallera Major de Torrent de 1996 i mare de la Fallera Major Infantil de Torrent de 2023. L'exaltació infantil va ser dirigida pel presentador de Tele Torrent Santiago Miquel que va estar acompanyat per Paula Giménez Vilanova, Fallera Major Infantil de 2017.
 

Una vegada més des de Tele Torrent han volgut agrair als patrocinadors dels directes El Cestón dels Avets i SC Indumentària, indumentarista de la Fallera Major Infantil i la seua Cort d'Honor la seua aposta per un mitjà local. Des de la televisió local en línia també volen donar les gràcies als torrentins i torrentines que van triar Tele Torrent per davant d'altres opcions per a gaudir de les Exaltacions de Maria Peris i Vega Román.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.38.15

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.