Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Diumenge, 29 de Octubre del 2023
FALLES

Torrent exalta a María Peris Moreno com a Fallera Major de la ciutat

Junta Local ha otorgat la banda i la joia que l'acredita com la màxima representant de les festes falleres de 2024 en l'acte celebrat en el Auditori de Torrent

L'Auditori de Torrent s'ha engalanat esta vesprada per a celebrar l'exaltació de María Peris Moreno com a Fallera Major de la ciutat. Este és un dels dies més assenyalats del calendari festiu i, com no podia ser d'una altra manera, s'ha viscut amb l'emoció pròpia d'un moment tan especial, amb un Auditori ple de gom a gom i les xarxes socials plenes d'activitat, i on de nou Tele Torrent va ser la televisió amb més visualitzacions amb més de 5.000 reproduccións en els seus canals Facebook i Youtube.

Com és habitual, en els compassos previs a l'inici de l'acte s'ha celebrat una recepció a la porta de l'Auditori, on María ha arribat amb cotxe oficial, precedida per la seua cort d'honor. Una vegada allí, la Fallera Major ha sigut rebuda per l'alcaldessa Amparo Folgado, mentrestant, de fons, l'embolicava l'ovació de fallers, falleres, amics, familiars, representants de la societat torrentina, la reina de les festes de Sogorb, Valeria Marín, el regidor de Festes de Sogorb, Ricardo Pascual, el delegat de Falles, Aitor Sánchez, i membres de la Corporació Municipal.

María Andreu Bronchud, amiga i companya de María en la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve, ha sigut l'encarregada de presentar l'acte, que ha comptat amb Carmen Martín Carbonell, la Fallera Major de València l'any 2022, i Miguel Prim Sorribas, a qui se li va atorgar la màxima distinció de Junta Local Fallera, com a mantenidors.

El moment més esperat de la vetlada ha arribat quan l'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, ha fet lliurament a María de la joia i la banda que l'acredita com a Fallera Major de Torrent, no sense abans dedicar unes emotives paraules a les FMT 2023, Anna i Lorena.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.217.17.215

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.