Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dissabte, 28 de Octubre del 2023
FALLES 2024

Tele Torrent oferirà en directe les exaltacions de les Falleres Majors de Torrent

En el directe del dissabte 28 ens acompanyarà Lorena Andreu Fallera Major de Torrent en 1996 i mare de Lorena González Andreu, Fallera Major Infantil de 2023. En el directe del diumenge 29 d'octubre pel matí ens acompanyarà Paula Giménez Vilanova, Fallera Major Infantil de 2017

Un any més els nostres companys de Tele Torrent oferiran en directe les dues exaltacions de les Falleres Majors de Torrent de 2024, Maria Peris y Vega Román. I ho faran amb dues convidades d'excepció Lorena Andreu Fallera Major de Torrent en 1996 i mare de Lorena González Andreu, Fallera Major Infantil de 2023 i Paula Giménez Vilanova, Fallera Major Infantil de 2017. Ambdues estaran acompanyades pels presentadors de la casa Julia Ortí i Santiago Miquel que portaran a les seues cases tot el que passe en dos dels actes més esperats per món faller torrentí.

 

La primera de les exaltacions serà la de Maria Peris i la seua Cort d’Honor. Serà en aquest acte quan es desvele el secret millor guardat, el color elegit del seu vestit de fallera que va elegir fa ja unes setmanes. Maria i la seua Cort d’Honor serà rebuda a les portes de l’Auditori per les autoritats polítiques de la ciutat en un a acte ple d’emocions, música color i nervis. La nostre companya Julia Ortí junt a Lorena Andreu ens acostaran tots els detalla d'una nit única. 

 

L’Exaltació de Vega Román serà el diumenge 29 d’octubre pel mató on la Fallera Major Infantil de Torrent de 2024 i la seua Cort d’Honor rebrà les seues bandes. També serà rebuda a les portes de l’Auditori per l’alcaldessa de Torrent, el regidor de Falles i la resta de membres de la corporació municipal i per les càmeres de Tele Torrent que des de 2016 porten tota l'actualitat fallera de la ciutat directament a les cases dels torrentins i torrentines.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.142.114.245

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.