Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dissabte, 28 de Octubre del 2023
COMERÇ

La Fira del Comerç i Serveis de Torrent fa història

L'esdeveniment de l'Associació de Comerciants i Serveis de Torrent (ACST) ha tornat tres anys després amb l'edició més gran celebrada fins a la data. Fins a 67 comerços de la ciutat participen en la Fira, on fins a les 21 h es va poder gaudir d'ofertes i descomptes exclusius, degustacions gastronòmiques i activitats per a tota la família

La Fira del Comerç i Serveis de Torrent ha tornat per la porta gran, tres anys després, amb la major edició celebrada fins a la data per l'Associació de Comerciants i Serveis de Torrent (ACST). Fins a 67 comerços de la localitat participen en l'esdeveniment organitzat en l'Avinguda del Vedat, on fins a les 21h la ciutadania va poder passejar entre els seus expositors; trobar ofertes i descomptes exclusius en serveis i productes; i gaudir d'activitats culturals, degustacions gastronòmiques, actuacions en directe o una gran festa final per als més xicotets, entre altres.

 

L'alcaldessa Amparo Folgado, la delegada de Comerços, Mercats i Ocupació, Sandra Fas, i els membres de la Corporació Municipal, no han perdut l'oportunitat de visitar la Fira i mostrar el seu suport als dirigents dels negocis de Torrent. “L'èxit d'esta fira és la prova de la bona faena que es fa des de l'ACST per donar visibilitat als nostres comerços”, comenta Folgado, qui també ha volgut convidar a la ciutadania a “passejar entre els seus estands i gaudir d'esta jornada plena d'activitats per a tota la família”.

 

Per part seua, Fas ha incidit en “el gran impacte que este tipus d'iniciatives tenen en l'economia local, ja que permeten als negocis donar visibilitat als seus productes i als clients conéixer més de prop els avantatges de comprar en establiments de proximitat. Una idea que volem reforçar amb la nova marca corporativa del nostre comerç local: Comerç de Torrent: bones tendes, bona gent”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.80.38

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.