Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 27 de Octubre del 2023
SOLIDARITAT

Teresianes i El Molí, premiats per la seua labor en la lluita contra el càncer

La Campanya Escolar impulsada anualment per l'Associació Contra el Càncer de Torrent ha finalitzat amb una recaptació de 5.974,75 euros

Com cada any, la Campanya Escolar de l'Associació Contra el Càncer de Torrent ha sigut tot un èxit en els centres educatius de la ciutat. Alumnes i professors han tornat a demostrar el seu ferm compromís amb la causa, aconseguint recaptar un total de 5.974,45 € per a la investigació contra esta malaltia.
 

D'entre tots els centres participants, el Col·legi Santa Teresa de Jesús ha sigut el que més recaptació ha obtingut, mentre que el que més ha recaptat per estudiant ha sigut el CEIP El Molí. El regidor d'Educació, Guillermo Alonso del Real, el regidor de Serveis Socials, Arturo García, i la presidenta de la Junta Local de l'AECC, Amparo Almerich, han visitat este matí totes dues institucions per a fer-los lliurement dues tauletes en recompensa per la seua solidaritat, una per cortesia de *Caixa Rural Torrent i una altra per part de l'Ajuntament.
 

“En primer lloc, vull agrair la col·laboració de totes les persones que posat el seu granet d'arena perquè aquesta campanya torne a ser un gran èxit, així com l'incansable treball que es fa des de l'AECC Torrent. Són un gran exemple a seguir per a tots nosaltres, i hem de continuar secundant-los en esta lluita”, comenta Alonso del Real.

 

En esta línia, García assenyala que “un altre dels reptes d'esta campanya és ensenyar als més joves a compartir, a sentir empatia pels quals més ho necessiten i desenvolupar el seu costat més humà. I és clar que, en aquest aspecte, també ha sigut un gran èxit”. Per part seua, Amparo Almerich no ha volgut deixar passar l'oportunitat de donar les gràcies a tots els col·laboradors de la campanya i reafirmar el seu ja clàssic missatge: “Torrent, que gran i que solidari eres”

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.190.77

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.