Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 27 de Octubre del 2023
IGUALTAT

La Casa de la Dona oferirà assessorament jurídic i ajuda psicològica de manera gratuïta

Estos dos serveis estaran disponibles a partir del mes de novembre amb l'objectiu d'orientar i ajudar a les dones

La Casa de la Dona oferirà assessorament jurídic i ajuda psicològica de manera gratuïta. Aquests serveis estaran disponibles a partir del mes de novembre amb l'objectiu d'orientar i ajudar a les dones "davant qualsevol circumstància de les seues vides" anuncia la delegada de la Dona, Amparo Chust. Que a més afirma que, "volem que la Casa de la Dona siga la casa de totes les dones sense importar l'edat, un espai segur en el qual compartir experiències i rebre ajuda davant qualsevol circumstància i problema".
 

La delegada de la Dona també ha volgut eixir al pas de les crítiques dels socialistes que demanen una programació enfocada a la violència de gènere. Chust ha recordat al principal partit de l'oposició que, "per primera vegada el CIJ comptarà amb un punt informatiu sobre violència de gènere que estarà fix, a més hem reprès els cursos de defensa personal impartits per dones agents de la Policia nacional especialistes en violència de gènere".
 

Chust ha volgut tranquil·litzar als socialistes, "hi haurà commemoració del 25N perquè no hi ha pancarta prou gran per a això, ja estem treballant en la programació que anunciarem quan estiga tancada". La delegada de la Dona ha recordat a més que, "les dones viuen moltes problemàtiques diferents, no sols pateixen la xacra de la violència de gènere i volem que la Casa de la Dona puga satisfer totes les necessitats i resoldre tots els problemes de les seues vides, volem un espai segur, neutral en el qual sentir-se segures i ho estem començant a aconseguir".
 

Tallers de corresponsabilitat
La delegació de la Dona ha impulsat una sèrie de tallers de corresponsabilitat enfocats als escolars de Torrent. "Estan tenint molt bon acolliment ja tenim un total de 12 centres i 53 sessions tant en col·legis públics com concertats" ha declarat Chust. Aquestes sessions són dirigides a xiquets i xiquetes d'entre 8 i 10 anys i començaran a organitzar-se a la fi d'este mes d'octubre, concretament el 30 d'octubre en Els Terretes i La Puríssima i fins a principis de desembre amb xarrades en Mare Petra i Trinitàries.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.188.46.118

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.