Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
Façana del Museu Comarcal de l'Horta Sud, Josep Ferrís March Façana del Museu Comarcal de l'Horta Sud, Josep Ferrís March
REDACCIÓ
Dijous, 26 de Octubre del 2023

Els misteris i secrets de la ciutat al descobert amb 'Rutes del temps per Torrent'

La delegació de Cultura ofereix, en col·laboració amb Cucurucú Teatre i GTI Grup de Teatre, uns itineraris guiats que permetran conéixer el passat ocult del municipi a través del teatre

L'Ajuntament de Torrent llança, en col·laboració amb Cucurucú Teatre i GTI Grup de Teatre, un innovador projecte per a conéixer els llocs més emblemàtics de la ciutat com mai s'ha vist. Amb les arts escèniques com a pedra angular, 'Rutes del temps per Torrent' ofereix la possibilitat de conéixer el passat ocult del municipi, els seus misteris i secrets, experiències sobrenaturals publicades en premsa i la crònica negra dels seus llargs anys d'història, a través de recorreguts guiats pels grups de teatre locals.
 

"Aquests itineraris temàtics estaran animats per variats personatges, que tindran la missió d'ajudar-nos a interpretar i descobrir els secrets de Torrent de manera didàctica, divertida i familiar", explica el delegat de Cultura, Aitor Sánchez, qui també afirma que "és una gran oportunitat perquè els més xicotets puguen conéixer més sobre el nostre patrimoni natural i històric". L'edil també ha volgut destacar el valor d'aquesta iniciativa per a "difondre turísticament la marca Torrent i donar un impuls al talent dels grups de teatre locals".
 

La primera sessió tindrà lloc el pròxim 31 d'octubre a les 19 h, en vespres de la festivitat de Tots Sants, i oferirà un recorregut d'una hora i mitja de duració amb eixida des de la Casa Museu de l'Horta Sud. Sota el títol Torrent misteriós, l'hemeroteca cobrarà vida de la mà de l'investigador local Salvador Ciscar i el grup Cucurucú Teatre, que s'encarregarà de posar veu als misteris del passat. El cicle continuarà el 25 de novembre amb la ruta La senda dels Hospitalaris i els misteris de la torre, a càrrec del cronista de Torrent, Pepe Royo. Cal destacar que totes dues rutes tindran un màxim de 30 participants, assignats per ordre d'inscripció.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.192.11

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.