Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Divendres, 18 de Octubre del 2024 a les 11:44:31 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 24 de Octubre del 2023
SEGURETAT

La Casa de la Dona acull un curs de defensa personal impartit per Policia Nacional

Les classes busquen conscienciar a les dones que elles poden ser un objectiu, aprenen a gestionar la por mitjançant eines senzilles i efectives amb les quals puguen neutralitzar el perill

Les dones de Torrent aprenen a defensar-se a la Casa de la Dona enfront de possibles agressors en el Curs de Defensa Personal que imparteixen dones de la Policia Nacional. Uns cursos que van ser eliminats per l'anterior govern socialista i que recupera la nova delegació d'igualtat gestionada pel Partit Popular.
 

La regidora d'Igualtat, Amparo Chust va afirmar que “volem que la Casa de la Dona abaste tota classe d'activitats que siguen útils i pràctiques en el dia a dia, per a les dones i per a tota la família, una d'aquestes activitats seran els cursos de defensa personal, encara que el més desitjable és que mai s'haja de recórrer a aquests coneixements”. La setmana passada es va presentar la nova imatge i logo corporatiu de la Casa de la Dona, i ja han començat els nous cursos i tallers als quals poder inscriure's a través de la web de l'Ajuntament de Torrent.
 

Els cursos de defensa personal busquen conscienciar a les dones que elles poden ser un objectiu, aprenen a gestionar la por mitjançant eines senzilles i efectives amb les quals puguen neutralitzar el perill, defensar-se en cas d'agressió i eixir indemnes d'aquesta situació. Els cursos que són gratuïts, estan impartits per agents de la Policia Nacional que estan preparades per a això. El programa tornarà el 21 de novembre, de 9.30 a 11:30 h, i celebrarà la seua última sessió l'1 de desembre en el mateix horari.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.16.48.122

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.