Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 24 de Octubre del 2023

El PSOE denuncia "pressions i amenaces a veïns" per criticar al govern de PP i VOX

“No et tires pedres. Fes-me cas” o “espere que rectifique... cuide's el llenguatge” són alguns dels comentaris dirigits a torrentins en xarxes socials per les quals els socialistes demanen responsabilitats

El PSOE denuncia "pressions i amenaces a veïns" per criticar al govern de PP i VOX. “No et tires pedres. Fes-me cas” o “espere que rectifique... cuide's el llenguatge” són alguns dels comentaris dirigits a torrentins en xarxes socials per les quals els socialistes demanen responsabilitats.

 

Per al principal partit de l'oposició es tracta d'"un mal ús de les xarxes socials per part del govern municipal, que se suma a la de l'eliminació de comentaris de veïns i veïnes de Torrent en xarxes municipals" segons el principal partit de l'oposició, "pel simple fet de qüestionar alguna de les decisions de l'alcaldessa".

 

El partit Socialista ha recollit comentaris i converses que per al PSOE "han traspassat la línia roja que pot establir un perillós precedent a la nostra ciutat, atemptant contra la llibertat d'expressió dels torrentins i torrentines". Posen d'exemple la situació "tibant" que es va produir després d'un missatge de crítica després de l'anunci que una pirotècnia de Madrid seria l'encarregada de disparar el castell de focs artificials del Dia de la Comunitat Valenciana a Torrent. Un professional de la pólvora local va mostrar la seua indignació perquè no es comptara amb alguna de les pirotècnies locals per al 9 d’Octubre, "com es feia fins ara".
 

Els socialistes, en el seu comunicat, també han inclòs una conversa més recent i que es va dur a terme en les xarxes socials d'este mitjà de comunicació quan es va informar de la caiguda d'un fanal a causa de la intensitat del vent. Per al principal partit de l'oposició recordant que, "els polítics hem d'acceptar les crítiques, sempre que aquestes facen referència a la nostra gestió al capdavant d'institucions públiques, com són els casos exposats, i no a atacs a persones o insults impropis d'una societat democràtica i lliure".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.224.210

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.