Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 24 de Octubre del 2023
MOVILITAT

Torrent reforça la seguretat en vespres de la festivitat de Tots Sants

L'Ajuntament i els cossos de seguretat perfilen els últims serrells de l'operatiu especial que s'habilitarà perquè els veïns de Torrent puguen recordar als seus familiars i sers estimats sense aglomeracions i amb total tranquil·litat

L'Ajuntament de Torrent ultima els detalls del dispositiu especial que es desplegarà en els voltants del cementeri parroquial amb motiu de la festivitat de Tots Sants. Agents de la Policia Local i Nacional, juntament amb voluntaris de Protecció Civil, actuaran de manera coordinada per a regular el trànsit rodat i l'accés al composant, amb controls i registres aleatoris per a evitar l'entrada de qualsevol arma o objecte perillós, de manera que els veïns de la localitat puguen recordar als seus familiars i sers estimats sense aglomeracions i de manera segura.
 

Per a complir amb estes tasques es comptarà amb la presència de la Unitat de Vigilància Canina, els components de la qual estan ensinistrats en la detecció de pólvora, i es disposaran habitacles al costat dels accessos, on es realitzaran escorcolls i registres personals salvaguardant la intimitat dels mateixos ciutadans.
 

Sobre aquest tema, l'alcaldessa Amparo Folgado subratlla que “el benestar i la tranquil·litat dels torrentins i torrentines és la gran prioritat d'este equip de govern. Per això, hem dissenyat una estratègia conjunta amb els diferents cossos de seguretat perquè el Dia de Tots Sants, i les jornades prèvies, transcórreguen sense incidències ressenyables i es puga atendre qualsevol emergència eventual amb la major eficàcia i celeritat possible”.
 

D'esta manera, des del 28 d'octubre fins a l'1 de novembre s'habilitaran dos accessos al cementeri, la porta principal i la situada al carrer Ramón Menéndez Pidal, que seran controlats i vigilats per efectius de la Policia Nacional de Torrent. I, a partir del 30 d'octubre, des de la Secció de Senyalització es disposarà el següent en matèria de circulació:

 

El carrer Verge de la Soledat, des del carrer Ramiro de Maeztu fins a la rotonda, serà d'adreça única en sentit al cementeri, quedant prohibit estacionar en tots dos costats del carrer Verge de la Soledat. El camí vell de Picassent, des de la rotonda del cementeri fins a la rotonda de la Ciutat de l'Esport (Londres 48), serà de sentit únic d'eixida. S'habilitarà un carril per als vianants, el qual estarà separat per tanques des de l'altura del pàrquing fins al pas de vianants del cementeri.

 

L'entrada al cementeri s'haurà d'efectuar, necessàriament, pel carrer Verge de la Soledat, la ronda Vicente Pallardó (des de la plaça de la Concòrdia), el carrer Missioner Jesús Planells i la ronda de Safranar. I l'eixida es farà pel camí vell de Picassent, la ronda de Safranar, el carrer Missioner Jesús Planells i la ronda Vicente Pallardó (feia la plaça de la Concòrdia). El Cap del Servei Operatiu, en col·laboració amb la Secció de Senyalització, determinaran si és necessari realitzar algun tall o desviament de trànsit addicional en funció del mode en què es desenvolupe la jornada.
 

Quant a l'estacionament de vehicles, s'habilitarà una zona per a persones amb mobilitat reduïda al costat del propi cementeri, mentre que el públic general podrà fer ús del pàrquing de la Ciutat de l’Esport. L'entrada a totes dues àrees d'estacionament, així com l'eixida de les mateixes es realitzarà a través del carrer Menéndez Pidal, per la qual cosa esta via estarà vigilada a fi d'impedir el mal estacionament en esta.

 

Cal destacar també que, en iniciar el seu servei, els agents del Servei Operatiu procediran a la retirada dels vehicles indegudament estacionats en les zones assenyalades, sempre amb el temps suficient perquè esta labor no impedisca el normal desenvolupament de l'acte. I en el lloc ocupat pel vehicle retirat es col·locarà un adhesiu en la qual constarà, almenys, la matrícula el telèfon de contacte i lloc on s'haja depositat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.225.57.149

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.