Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 24 de Octubre del 2023
FALLES 2024

L’Auditori es prepara per a viure les exaltacions de les Falleres Majors de Torrent

Maria Peris i Vega Román rebran de la mà de l’alcaldessa, Amparo Folgado, de la banda acreditativa

L’Auditori de Torrent es vestirà de gala un any més per acollir les Exaltacions de les Falleres Majors de Torrent de 2024, Maria Peris i Vega Román i de les seues Corts d’Honor. La data elegida el 28 i 29 d’octubre, ja està marcada a foc en la memòria de les màximes representants de les falles de Torrent que ja compten els dies per a rebre de la mà de l’alcaldessa de Torrent i presidenta nata de Junta Local Fallera, de la banda acreditativa que lluiran fins a l’últim acte del seu regnat.

 

La primera de les exaltacions serà la de Maria Peris i la seua Cort d’Honor. Serà en aquest acte quan es desvele el secret millor guardat, el color elegit del seu vestit de fallera que va elegir fa ja unes setmanes. Maria i la seua Cort d’Honor serà rebuda a les portes de l’Auditori per les autoritats polítiques de la ciutat en un a acte ple d’emocions, música color i nervis.

 

L’Exaltació de Vega Román serà el diumenge 29 d’octubre pel mató on la Fallera Major Infantil de Torrent de 2024 i la seua Cort d’Honor rebrà les seues bandes. També serà rebuda a les portes de l’Auditori per l’alcaldessa de Torrent, el regidor de Falles i la resta de membres de la corporació municipal.

 

Tant Maria Peris com Vega Román estaran acompanyades de les falleres majors i presidents de les 28 comissions de la localitat que pujaran també a l’escenari per a felicitar a les màximes representants de les falles de Torrent. Sens dubte aquest acte de l’Exaltació és un dels actes més esperats per les Falleres Majors i també ho són per a Maria i Vega que ja compten els dies.

 

Com és habitual, l’Auditori de Torrent estarà ple per a veure l’exaltació de les falleres majors de la ciutat. Així, totes les comissions falleres de la ciutat estaran representades i tindran el seu seient en la part posterior de l’auditori. També assistiran familiars i les autoritats locals, i rebran la visita de les juntes locals d’altres poblacions falleres pròximes.

 

Tele Torrent emetrà en directe les dues exaltacions

Un any més els nostres companys de Tele Torrent emetran en directe tant la recepció com els actes d’Exaltacions de les Falleres Majors de Torrent de 2024, Maria Peris i Vega Román. Els directes estaran dirigits pels presentadors de la casa Júlia Ortí i Santiago Miquel que conduiran els programes especials del dissabte 28 i diumenge 29 respectivament.

 

Com és habitual en Tele Torrent es comptarà amb més de 8 cámeres per a no perdre cap detall de la retransmissió des de les seues xarxes socials facebook i youtube. En el directe del dissabte 18 ens acompanyarà Lorena Andreu Fallera Major de Torrent en 1996 i mare de Lorena González Andreu, Fallera Major Infantil de 2023. En el directe del diumenge 19 d'octubre pel matí ens acompanyarà Paula Giménez Vilanova, Fallera Major Infantil de 2017. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.16.203.122

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.