Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 23 de Octubre del 2023
FALLES 2024

“Contem ja els dies per a viure un moment únic en el nostre regnat”

Les Falleres Majors de Torrent, Maria Peris i Vega Román estan a punt de viure un dels moments més importants com a màximes representats

A poc menys d’una setmana de les Exaltacions de les Falleres Majors de Torrent entrevistem a Maria Peris i Vega Román perquè ens expliquen com estan vivint aquests moments tan especials dins del seu regnat com a màximes representants de les festes josefines en la capital de l’Horta Sud.

 

Esteu a punt de viure les exaltacions com a Falleres Majors de Torrent, esteu nervioses? Vega: No puc dir res perquè és quasi tot sorpresa. Tinc moltes ganes que arribe i poder viure aquest moment amb totes les xiquetes de la meua Cort.

Maria: Només sabem que tenim vestit, tant la meua Cort d’Honor com jo i tenim molta il·lusió, és un acte molt important per a una fallera major i per a la seua Cort d’Honor.

 

Com esteu vivint tots els actes fins ara? Vega: Molt bé, estem anant als altres pobles i ací amb les declamacions i els teatres no parem, pràcticament cada dia tenim algun acte i estem encantades.

Maria: Gaudint cada acte, tant fora com ací i gaudint de tot el que estem vivint des del passat mes de juliol en el nostre acte d’elecció.

 

Com van els grups de Corts d’Honor i com esteu convivient en tots els axctes que teniu dia sí i dia també? Vega: Gràcies al fet que ja és coneixem de l’any anterior és un grup molt cohesionat i ens duguem molt bé.

Maria: Hem fet un grup de xiques molt unides, cadascuna en les seues particularitats, però jo crec que és el que ens fa molt especial. Ja l’any passat férem molt de grup i aquest any hem assolit aquesta relació. No soles nosaltres sinó les famílies.

 

Què tal en aquella gent que no es veu? Com són les famílies i els components de Junta Local, que van darrere vostre com si foren els mànagers? Maria: Estic molt contenta, és el seu primer any i sempre estan fent-ho tot amb molta il·lusió, treballen moltíssim per a que a ninguna ens falte de res i estigam a gust en tot moment la veritat, no puc tindre queixa de ningú.

Vega: Ens cuiden molt, estan en tots els actes cuidant que mai falte res. Sempre estan pendents de totes i cadascuna de nosaltres i també tenim moments molt divertits, ens fan més fàcil la quantitat d’actes a què anem i estic molt agraïda.

 

Per a la gent que encara no vos coneix, qui sou fora del món de les falles? Maria: Jo treballe de veterinària a una clínica.

Vega: Jo estic estudiant primer d’ESO encara.

 

Com compagineu tot? Vega: Jo de moment bé, quan no tinc cap acte aprofite per a fer faena, avançar estudi per a quan no tinga tantes històries poder portar tot al dia  i de moment està eixint tot molt bé.

Maria: Jo compaginant els torns, canviant horaris i quadrant faena. Però no em fiquen cap problema, ho entenen perfectament. És un any que estem vivint molt intensament.

 

Tornant a la cita de l’Exaltació del cap de setmana que ve, què podeu dir? Maria: Podem parlar dels dissenyadors que han cosit la tela poc més podem dir.  En el nostre cas, els fa A l’Antiga. Que ens encanta tot el que ha fet i té molt de gust. Tenim moltes ganes de lluir-los i estrenar-los el dissabte de la nostra exaltació. Possar-te la banda de Fallera Majors va ser un moment únic i irrepetible que tinc ganes de viure.

Vega: En el nostre cas està fent ho Simón, i la veritat és que estem supercontentes perquè han quedat molt bonics. També com a dit maria tenim moltes ganes de estrenar-los i lluirlos amb la nostra banda, Estem molt emocionades i amb molts de nervis també.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.221.107.62

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.