Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 02 de Octubre del 2023
MÚSICA

La Unió Musical exalta a la seua Musa de 2024, Maria González Benavent

L’Auditori de Torrent va acollir, el passat diumenge 1 d’octubre, l’acte de presentació de la seua representant de 2024 que va incloure un concert de la banda durant l’acte

El passat diumenge 1 d’octubre l’Auditori de Torrent va acollir l’acte d’Exaltació de la seua Musa de la Música de 2024, Maria González Benavent que va rebre la seua banda acreditativa davant del mon cultural, associactiu i festiu de la ciutat de Torrent. Amics de la Unió Musical, i familiars i autoritats municipals acompanyaren María en este moment tan especial, en el qual rellevà a la seua predecessora, Marta Bermell Morera, cenyint-se amb orgull la banda que l’acredita en el càrrec i recollint el testimoni d’una tradició amb dècades d’història.

 

En l’acte, que donà inici a migdia es realitzà un homenatge a Marta Bermell Morera per a acomiadar el seu regnat, a més de gaudir del concert extraordinari de l’Orquestra de la Unió Musical. Els músics de la banda de la UMT varen oferir un xicotet concert a les portes de l’Auditori durant la recepció tant de Marta com de Maria on estigueren presents l’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado junt a la resta de la corporació municipal que junt al president de l’agrupació musical, Pere Plaza, van acompanyar a Marta i Maria en aquest moment tan especial.

 

En 1991, la UMT introdueix la figura de la Musa de la Música. La qual el seu objectiu és representar a la societat en els diferents actes en els quals participa, a més de promoure un acte cívic-social-cultural a la ciutat de Torrent. La musa de la música simbolitza en la figura d’una xica jove i les seues dames la cultura de la nostra ciutat juntament amb la Fallera Major, representant de la festa i la reina de la trobada, que s’identifica amb la religiositat, conforma un trident festiu molt arrelat a la capital de l’Horta Sud.

 

Més de 20 anys de tradició d’una figura molt destacada dins dels actes festius i culturals de la ciutat que ja forma  part de les tradicions festives i culturals de Torrent. Maria ara té per davant un any d’actes on representarà a la Unión Musical de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.125.162

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.