Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 23 de Octubre del 2023

El PSOE demana que s'executen les obres del nou ascensor en el pavelló El Vedat

En el ple de març de 2023 es va aprovar la partida de 48.400 euros per a executar les actuacions que permeta l'accessibilitat de la planta 1 a les graderies

El PSOE de Torrent demana que s'agilitze l'execució de les obres del nou ascensor del pavelló El Vedat perquè persones amb mobilitat reduïda puguen accedir a les graderies i gaudir dels espectacles en les millors condicions. En el ple extraordinari de març de 2023 es va aprovar que s'incorporava una partida amb un import de 48.400 euros per a instal·lar un ascensor/elevador en el Pavelló El Vedat, que donara accés a la planta 1 de la cafeteria a les graderies a les persones amb mobilitat reduïda.
 

Per aquest motiu, el Grup Municipal Socialista ha preguntant per l'estat d'aquesta inversió per a millorar l'accessibilitat del pavelló El Vedat. "Ha iniciat una nova temporada i són moltes les famílies que acudeixen al pavelló a veure als seus fills/as o netes/as en partits o exhibicions. I són moltes les persones amb mobilitat reduïda les que no poden accedir a les graderies, i només se'ls ofereix la possibilitat de quedar-se a peu de pista, amb el risc que suposa per a esportistes i per a elles mateixes.
 

Per aquest motiu, després de recollir "el sentir de clubs i famílies, iniciem els tràmits i deixem els diners per a implantar un ascensor en les instal·lacions esportives que els permetera accedir a les graderies. Al març aprovem en ple que es destinara una partida per a tal fi i huit mesos després no tenim notícies sobre aquest tema, per la qual cosa demanem que s'agilitzen els passos perquè es done una solució com més prompte millor a les famílies", explica el portaveu del Grup Municipal Socialista, Andrés Campos, qui matisa que es tracta d'"un crèdit que, si no s'executa abans del 31 de desembre de 2023, es liquidaria i caldria començar de zero tots els tràmits posant en risc la necessària actuació".
 

Actualment, la instal·lació esportiva té accés directe des del carrer a la planta baixa i a la primera. A més, existeix un ascensor intern que va de la planta baixa a la primera, però no així a les graderies del públic.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.75.119

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.