Dilluns, 23 de Octubre del 2023
FUTBOL

El Torrent CF s'emporta el derbi del Sant Gregori davant el CD Mont-Sió

Partidàs en el municipal de Sant Gregori, davant una graderia a vessar i que va despertar una gran festa del futbol torrentí

Des de la temporada 2003-2004 en preferent, sense poder gaudir d'un derbi entre els equips torrentins en l'àmbit regional, en eixa temporada van coincidir el CD Torrent i el CD Mont Sion, els del Torrent van quedar 6é i els col·legials perdien la categoria en 18a posició. En la temporada 2018-2019 el CD Mont Sion en preferent no va coincidir amb el Torrent CF per estar en grups diferents.

Després de dues dècades hi havia ambient de derbi, més de 300 persones van presenciar el duel dels equips torrentins i la veritat que la trobada no defraude, emoció, tensió i gols, a més a la trobada van acudir part de la corporació municipal i la cort de la fallera major de Torrent, que efectuaven el servei d'honor.

Primers 45 minuts molt igualats, amb emoció i igualtat de tots dos conjunts, encara que no va haver-hi moltes ocasions clares de gol, malgrat dominar el quadre taronja, sobretot els 10 primers minuts que els de Cavaller es mostraven més incisius en atac, per contra, els de Mesa, a mesura que van avançar els minuts anaven menjant terreny als torrentins i el joc passava més al centre de camp, però passat l'habitació d'hora Nicolas recull a la vora de l'àrea un rebutge blavenc i de fort tret bat la porteria d'Ayrton per a posar als taronja 0-1, els col·legials pugen una marxa i comencen a mostrar més perill, però no és fins complida la primera mitja hora de la trobada quan Alejandro Requena després d'un mal buide visitant empalma un fort tret al fons de la xarxa, posant l'1-1 en l'electrònic, la trobada estava bonica i emocionant, però s'arribaria al descans amb el resultat d'empat a un al descans.

La segona meitat arranque amb el degut respecte entre col·legials i torrentins, però a mesura que van avançant els minuts la tensió sobre el verd es va notant més intensa, en el minut 56 Ezequiel veu la segona groga i deixa als taronja en inferioritat, millor per als blavenc impossible, però el futbol no són matemàtiques i el Torrent reestructura posicions, mentre els locals comencen amb ansietat a tractar de donar el colp de gràcia als de Cavaller que com més negre el tenien, Mari posa als torrentins 1-2 en el minut 64, adrenalina per la vena i pitxer d'aigua freda per als pupils de Taula, molt de partit per davant amb superioritat per a buscar la igualada, però els col·legials no reaccionen i els taronja comencen a jugar enxampant l'esquena deforma continuada als blavencs, que veuen com les ocasions visitants van arribant de manera assídua.

Ayrton comença a donar mostres de la seua qualitat i comença a ser el millor del seu equip, els antonians disposen també d'alguna ocasió, passat el minut 70, pilota a la foia que li cau a un jugador blVENC i lluny d'espentar l'esfèric al fons de la xarxa el mana per damunt del travesser i del possible empat, a la jugada ximple de la trobada forta entrada de Tello a un jugador TORRENTÍ i roja directa, punta quasi per als locals, el Torrent comença a fer un monòleg i en el minut 80 Manuel Pablo dóna l'estocada als de l'Antonià amb l'1-3, els de Taula intenten maquillar el resultat amb més cor que cap, però el monòleg torrentí no cessa i Ayrton vola a dreta i esquerra per a evitar una golejada major.

Victòria justa dels sub 23 del Torrent CF que els aferma en solitari en el més alt de la taula, el CD Mont Sion es queda en una còmoda 6a plaça. Bonic partit el disputat en el Sant Gregori que no ha defraudat als assistents.