Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 23 de Octubre del 2023

Sumant per Torrent reclama millores en les instal·lacions de Parc Central i Sant Gregori B

El partit local ha presentat una proposta a l'ajuntament per a esmenar les deficiències que els han fet arribar els veïns de la zona

En primer lloc, una de les majors fonts de queixa per part dels usuaris és la inexistència d'una teulada per a protegir-se del sol i la pluja en les dues graderies que hi ha en els dos camps de futbol. En la gran majoria de dies assolellats els espectadors o familiars dels jugadors pateixen les conseqüències de la calor i opten per protegir-se amb paraigua o ombrel·les. Per això Sumant per Torrent sol·licita la construcció d'una teulada per a protegir del sol i la pluja.

 

En segon lloc, les xarxes de protecció de les porteries es troben deteriorades i foradades, impedint que realitzen la seua funció de protegir dels balons a qui es trobe darrere, per la qual cosa en Sumant per Torrent insten que es canvien per unes noves.

 

En tercer lloc, els usuaris de cadires rodes, persones amb mobilitat reduïda o persones majors amb caminadors no disposen de graderies per a poder veure els partits. Actualment, no hi ha rampa d'accés per a entrar en les graderies i és impossible accedir per la porta d'emergència, ja que està tancada amb cadena i cadenat.

 

El problema se solucionaria, segons en opinió del partit, amb un conserge que obrira les portes amb cadenat, però les instal·lacions no compten amb un des de finals del mes de juny. L'anterior provoca que el públic ha de recórrer uns 200 metres fins a la porta principal, i després fer marrada fins a arribar als camps de futbol.

 

El partit proposa dues solucions alternatives, això és, obrir la porta d'emergència i habilitar aquesta zona per a espectadors amb Mobilitat Reduïda o en cas contrari construir rampa d'accés en els escalons a les graderies i habilitar aquesta zona en una part de les graderies, així com la contractació d'un Conserge per a obrir la porta d'emergència i vigilar els vestuaris.

 

Finalment, en Sumant per Torrent han detectat nombroses cadires de plàstic abandonades d'actes o esdeveniments realitzats anteriorment i trencades, tirades per diverses parts de les instal·lacions, per la qual cosa sol·licita que siguen retirades.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.149.25.73

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.