Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 20 de Octubre del 2023
SUCESSOS

Detinguda una parella amb 350 grams de cocaïna i 12.000 euros en efectiu amagats en el seu vehicle

Després de localitzar els domicilis dels presumptes autors, situats a Torrent i en un altre municipi valencià, es van realitzar sengles registres, intervenint-se una pistola de balins, més de 24 grams de cocaïna amagats en un llum del rebedor, així com una bàscula de precisió

La Policia Nacional en col·laboració amb la Policia Local de Torrent han detingut a una parella amb 350 grams de cocaïna i 12.000 euros en efectiu que es trobaven ocults en un doble fons d'una maleta en el seu vehicle i en el seu habitatge durant el registre posterior.

 

Les investigacions van arrancar per part de la Brigada Local de Policia Judicial de Torrent, gràcies a la intervenció de la Policia Local de Torrent, en la qual van interceptar a una parella a bord d'un vehicle llogat després de donar el conductor positiu als tests d'alcoholèmia i drogues. Per tals fets, es va procedir a la requisa de les seues pertinences, trobant-li més de dos grams de cocaïna. A més van localitzar a l'interior d'una maleta que portaven en el maleter, dos embolcalls amb quasi 26 grams de cocaïna cadascun.

 

Durant el registre de les pertinences de la dona, van trobar 1.300 euros en efectiu a l'interior de la seua bossa. Prosseguint amb la requisa, els agents van trobar en un doble fons de la maleta quasi 11.000 euros i 256 grams de la mateixa substància estupefaent.
 

Per tot això, aquesta parella va ser detinguda, sent traslladada a dependències de la Policia Nacional de Torrent qui es va fer càrrec de les investigacions. Després de localitzar els domicilis dels presumptes autors, situats a Torrent i en un altre municipi valencià, es van realitzar sengles registres, intervenint-se una pistola de balins, més de 24 grams de cocaïna amagats en un llum del rebedor, així com una bàscula de precisió. Els detinguts han passat a disposició judicial com a presumptes responsables d'un delicte de tràfic de drogues, decretant-se l'ingrés a la presó de l'home.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.1.129

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.