Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 20 de Octubre del 2023
LITERATURA

Arranca l'edició 50 de la Fira del Llibre en la plaça Unió Musical

Fins diumenge que ve els visitants podran trobar contacontes, tallers, signatures de llibres, presentació de llibres, recitals i moltes sorpreses més

La 50a edició de la Fira del Llibre de Torrent ha escrit la seua primera pàgina en la plaça de la Unió Musical, on s'han donat cita, entre les seues nombroses tendetes, amants de la lectura i autors emergents i consagrats. L'alcaldessa Amparo Folgado tampoc ha volgut perdre l'oportunitat de visitar la Fira, que durant dècades ha sigut un dels referents literaris a la comarca de l'Horta Sud, i gaudir de l'espectacle Cantalabruja, de Remombori Cultural.
 

"Per a aquesta edició tan assenyalada, hem preparat una programació d'activitats molt especial. Sota el títol 'Un món de llibres', volem retre homenatge a tots eixos autors que ens han fet créixer com a persones, fent volar la nostra imaginació i transportant-nos a nous i inexplorats mons entre les seues pàgines", explica Folgado. L'alcaldessa de Torrent també ha volgut convidar a la ciutadania a "visitar la plaça de la Unió Musical i conéixer als seus autors de capçalera, que segur estaran encantats de signar els exemplars dels seus llibres favorits".
 

Així, fins diumenge que ve 22 d'octubre, es desenvoluparan presentacions de llibres, contacontes, actuacions en directe o tertúlies, entre altres, que es complementarà amb una programació especial a la Biblioteca del Metre i de la Casa de la Cultura. D'altra banda, cal destacar que l'exposició de cartells de les anteriors edicions de la Fira del Llibre de Torrent podrà continuar visitant-se fins al 31 d'octubre.
 

Sobre aquest tema, el regidor de Cultura, Arxius i Biblioteques, Aitor Sánchez comenta que "per a aquest 50 aniversari hem doblegat les activitats, afegint, també, dues casetes més, perquè tant xiquets com adults puguen trobar satisfer els seus interessos i donar curs a la seua passió per la lectura. Sense deixar de costat a aquelles persones que encara no siguen àvides lectores, ja que esperem que aquesta Fira servisca per a donar-los l'espenta que els submergisca en aquest meravellós món".
 

La 50 Fira del Llibre de Torrent estarà oberta al públic fins al diumenge de 10:30 h a 14 h i de 17:30 a 21 h. I el dissabte, coincidint amb el Dia del Llibre, es farà un descompte del 10% en la compra de llibres. A més, en cadascuna de les jornades de fira, es realitzarà un sorteig de llibres en finalitzar el dia.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.142.130.29

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.