Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 19 de Octubre del 2023
URBANISME

Obert un nou aparcament en superfície en el barri de l'Alter

El nou pàrquing es troba entre els carrers Sant Cayetano i Xirivella al clade del centre de salut

L'Ajuntament ha obert un nou aparcament en superfície en el barri de l'Alter. El nou pàrquing es troba entre els carrers Sant Cayetano i Xirivella al clade del centre de salut. L'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado al costat del regidor d'urbanisme, José Gozalvo, han visitat els carrers de l'entorn de l'Alter, les obres de reurbanització del qual integral han finalitzat, en carrers com a Sant Cayetano i Xirivella.

 

Entre les novetats en aquesta àrea ha sigut l'asfaltatge d'un solar situat entre tots dos carrers, que donarà capacitat a una vintena de vehicles. Amparo Folgado ha assenyalat que “solament falta pintar la senyalització en la calçada i instal·larem lluminària, per a donar major seguretat als conductors del barri que utilitzen estos estacionaments gratuïts”.

 

A més, aquest mes d'agost s'ha senyalitzat un nou estacionament per a persones amb mobilitat reduïda, enfront del Centre de Salut Torrent II, facilitant i fent més accessible les visites al centre sanitari, per a molts dels pacients amb mobilitat reduïda.
 

Les obres de reforma integral de l’Alter III estan a punt de finalitzar, molts dels seus carrers ja són transitables i estan obertes al trànsit, després de deu mesos en què s'ha estat treballant als carrers Aldaia, Sant Gaietà, Manises, Sant Félix, Beniparrell, Silla, Xirivella i Sant Blai.

 

Millorar l'accessibilitat i la imatge del barri, incidint especialment en la renovació de les escomeses i col·lectors de sanejament, la millora de la senyalització viària, la repavimentació de les vies mitjançant plataforma única i la renovació de la xarxa d'aigua potable, han sigut principalment les actuacions fetes.

 

Aquestes obres amb un pressupost total de 2.349.737,96 euros, són cofinançades al 50% pels fons europeus FEDER i el 50% l'Ajuntament de Torrent. Durant l'any 2024 s'iniciarà la quarta fase de reurbanització del barri de l’*Alter, millorant la imatge dels carrers d'este barri del barri antic.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.18.228

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.