Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 18 de Octubre del 2023
COMERÇ LOCAL

Idea't presentarà una nova marca per al comerç local de Torrent

La presentació oficial es farà el próxim 25 d'octubre quant es celebra el Dia del Comerç Local

IDEA'T, empresa pública de l'Ajuntament de Torrent presentarà el pròxim 25 d'octubre, Dia del Comerç Local, una nova marca que englobe el teixit comercial de la ciutat. L'objectiu d'esta iniciativa és representar i transmetre els valors i bondats de comprar en el comerç de la ciutat al mateix temps que done unitat al conjunt del sector comercial i servisca de "paraigua" per a totes les campanyes de promoció de comerç local, de manera que siguen fàcilment identificables pels consumidors i consumidores.
 

A més per a celebrar el Dia del Comerç Local, IDEA'T ha organitzat una campanya de promoció en el qual se sortejaran més de 4.000 euros en premis. Els clients que compren per import superior a 10 euros entre el 20 i el 24 d'octubre podran participar en un "Rasca i Gana" a través d'una aplicació mòbil i, per tant, tindran la possibilitat de guanyar un dels 100 premis de 30 euros per a comprar en els establiments participants. A més, entre tots els clients que hagen participat en el "Rasca i Gana App" es farà un sorteig el mateix dimecres 25 d'octubre de 5 premis de 300 euros cadascun per a comprar en els establiments participants en la campanya.
 

"I Fòrum de Comerços de Torrent"
Al costat de la campanya de promoció, IDEA'T ha organitzat el "I Fòrum de Comerços de Torrent" que tindrà lloc el dilluns, 23 d'octubre a la Casa de la Dona. Es pretén que el Fòrum siga un espai d'intercanvi entre les persones que estan al capdavant dels negocis de la ciutat, experts en el sector comercial i representants polítics i de l'administració. El nucli del fòrum serà la conferència a càrrec de Manuel Amat, expert en Tiendología, "7 claus que diferencien als comerços amb èxit". Les inscripcions per a assistir poden fer-se a través d'este enllaç: https://bit.ly/3pt5fqt.
 

Com a colofó a la celebració del Dia del Comerç Local, l'Avinguda al Vedat acollirà el divendres 27 d'octubre amb la Fira de Comerç i Serveis de Torrent, organitzada per ACST (Associació de Comerciants i Serveis de Torrent) que aglutinarà a més de 50 expositors i estarà situada en el primer tram de l'Avinguda al Vedat amb activitats dirigides als més xicotets.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.222.115.63

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.