Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 17 de Octubre del 2023
MEDI AMBIENT

El ponent dispararà els termòmetres fins als 30 graus en ple mes d'octubre

Ben entrada la tardor sembla que el descens tèrmic no acaba d'arribar, ja que Torrent està tenint temperatures 6 graus per damunt de l'habitual per estes dates

El vent de ponent tornarà a disparar els termòmetres a Torrent per a tornar a situar-los en els 30 graus en les hores centrals del dia. Ben entrat la tardor sembla que el descens tèrmic no acaba d'arribar, perquè Torrent està tenint temperatures 6 graus per damunt de l'habitual per estes dates.

 

Les mínimes també estan sent altes per a estes dates. Els fronts atlàntics que estan entrant per l'oest de la península i que estan deixant pluges en la part occidental no ens afectaran i tan sols tindrem núvols que no deixaran pluja, a més el vent que començarà a bufar fort la segona part de la setmana vindrà recalfat disparant els termòmetres. Des que començara el mes d'octubre a Torrent no ha caigut una gota i les temperatures estan batent tots els rècords.
 

Ja va ocórrer en el mes de setembre passat. L'Agència Estatal de Meteorologia ja ho ha definit com el mes més càlid des que tenim registres, encara que també va ser plujós, les temperatures van estar 8 graus per damunt de la mitjana i el mateix està succeint a l'octubre, sembla que la tardor no vol instal·lar-se a la nostra ciutat i haurem d'esperar a la fi d'esta setmana per a veure com les temperatures, a poc a poc, se situen en valors més habituals. De moment no s'espera pluja a curt o mitjà termini. Al davant dies de calor més típics de l'estiu que de la tardor.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.217.141.32

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.