Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 17 de Octubre del 2023
LITERATURA

La Fira del Llibre de Torrent celebra els seus bodes d'or

Contacontes, tallers, signatures de llibres, presentació de llibres, recitals, un scape room i lectures públiques esperen als visitants d'aquesta 50 Fira del Llibre de Torrent

La Fira del Llibre de Torrent està d'aniversari i esta setmana vinent celebrarà la seua 50 edició. Amb una programació especial per esta efemèride, la Fira del Llibre de Torrent donarà principi el dijous 19 d'octubre i fins al dia 22 en la Plaça Va unir Musical. Esta fira en les seues 50 edicions ha servit com un far literari en la capital de l'Horta Sud, un lloc de trobada per a amants de la lectura i un aparador per a autors emergents i consagrats.
 

Per a esta edició especial, s'ha preparat un programa ple d'activitats que segurament atrauran a una àmplia gamma de visitants. El tema central de la fira serà "Un món de llibres" i s'honrarà a autors locals i nacionals les contribucions dels quals a la literatura han deixat una marca inesborrable en els lectors de Torrent i de tot el món.
 

El regidor de Cultura, Arxius i Biblioteques, Aitor Sánchez ha assenyalat que "per a este 50 aniversari hem doblegat les activitats de foment lector i hem sumat dues casetes més, per a fomentar la lectura entre tots els públics. A més, hem volgut escoltar els llibreters de Torrent, retardant la fira perquè no coincidisca amb la campanya dels llibres de text". El regidor també ha afirmat que "en la Fira del Llibre de Torrent, tenim una oportunitat d'or per a conéixer en persona a primeres signatures i fomentar la lectura".

 

Els visitants tindran l'oportunitat de conéixer i conversar amb els seus autors favorits, els qui estaran disponibles per a signar exemplars de les seues obres. Hi haurà presentacions de llibres i, a més, s'ha preparat un racó especial per als més xiquets, amb activitats, espectacles i contacontes per a fomentar l'amor per la lectura des de primerenca edat. A part de la Plaça Va unir Musical, l'Ajuntament de Torrent ha disposat una programació especial a la Biblioteca del Metre i de la Casa de la Cultura.

 

A més, la regidoria de cultura ha organitzat una exposició de cartells de les anteriors edicions de la Fira del Llibre de Torrent, entre el 10 i el 31 d'octubre. La 50 Fira del Llibre de Torrent tindrà un horari de 10,30 h a 14 h i de 17,30 a 21 h. Per al dissabte 21 d'octubre i com a commemoració del Dia del Llibre, en la fira, hi haurà un descompte del 10% en la compra de llibres. En cadascuna de les jornades de fira, es realitzarà un sorteig de llibres en finalitzar el dia.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.200.112

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.