Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Dilluns, 16 de Octubre del 2023
FÚTBOL

El Torrent CF trau tres punts del Saguntí i es manté en posicions d'ascens

Vicente Mir es va venjar del seu exequipo amb una victòria en el camp dels romans gràcies als gols de Zarzo i Cristian Albert, i la superioritat numèrica després de l'expulsió de Jose Álvarez

Tercera victòria consecutiva dels torrentinos, la segona fora de casa, d'un equip que amb Vicente Mir en la banqueta comença a acostumar-se a viure en la zona alta de la classificació. Amb este nou botí fora de casa, el Torrent CF es col·loca cinqué en la taula classificatòria de la Segona Federació.

Els taronges, que van vestir de negre en eixe pròxim desplaçament, van tardar mitja hora a escapolir-se del domini local, quan Diego va tindre oportunitat de rematar a porta. El Saguntí va estar a punt d'aconseguir avançar-se amb un contrataque de Javi Pérez. També va tindre el gol Zargo i Chavarria, però el meta local ho va avortar. Finalment el gol va vindre de penal. Zarzo va marcar des dels nou metres després de xiular el col·legiat unes clares mans de Jose Alvarez, que va deixar el seu equip amb un menys durant la resta del partit.

En la segona part, el Saguntí no es va deixar avassallar i va disposar de dues oportunitats clares. El Torrent CF no es va tirar arrere i també va tindre les seues oportunitats. El Saguntí va demanar penal en el minut 65, i l'afició local no va parar de queixar-se del trio arbitral.

Finalment, amb el Saguntí tirat a dalt, els de Mir van trobar en un contraatac en el minut 81 el gol de la tranquil·litat. Christian Albert anotava el 0-2 i sentenciava. Malgrat intentar-ho, el meta taronja Pol aconseguia mantindre la seua porteria a zero, sent el Torrent un dels equips menys golejats de la divisió.

La pròxima jornada el Torrent CF rebrà en el Sant Gregori al CE Manresa, sisé classificat, i que va guanyar el seu últim partit a casa. Els torrentinos jugaran a casa un partit difícil que de guanyar-se asseguraria un poc més als torrentinos en posicions d'ascens a primera federació. A més dels campions dels 5 grups, les altres 5 places es juguen en playoff entre els equips classificats entre el segon i cinqué lloc de cada grup.
Gols: 0-1 Zarzo (min 39), 0-2 Christian Albert (81).

ATLÈTIC SAGUNTÍ: Salva, Kike, Javi Pérez, Roseguen, Javi Sánchez, Pedro, Acevedo, Néstor, José Álvarez, Carles Salvador, Fermin (Luis Navarro, 59)
TORRENT CF: Pol Ballesté, Ivi, Cano, Kaiser, Climent (Vázquez, 45), Raúl Ruiz (Juanra, 45), Chavarria (Vassilakis, 74 i Iker Garijo en el 89), Zarzo (Christian Albert, 74), Diego, Quim i Lois
Árbitro: Clemente Ortuño, Alejandro / Campoy Candela, Pedro / Izquierdo Garcia, Jesús
Amonestaciones: SAG: Javi Pérez (82) EXPULSAT José Álvarez per targeta roja directa en el min 39 / TORR: Climent (45), Chavarria (70)