Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 13 de Octubre del 2023
SOLIDARITAT

El Col·legi La Puríssima aporta el seu granet d'arena a la investigació contra la leucèmia infantil

L'alumnat del centre ha participat per cinqué any en la carrera solidària 'La Tornada al Col·le', organitzada per la Fundació "Unoentrecienmil" per a ajudar a recaptar fons contra aquesta malaltia

L'alumnat del Col·legi La Puríssima s'ha llançat aquest matí al carrer per a participar, per cinqué any, en una nova edició de la carrera solidària 'La Tornada al Col·le'. Aquesta prova és organitzada anualment per la Fundació Unoentrecienmil amb la finalitat de recaptar fons contra la leucèmia infantil, i cada alumne participant aporta 1 € per a finançar projectes d'investigació contra aquesta malaltia.



Des de l'any 2015, quasi 3.000 centres educatius s'han sumat a 'La Tornada al Col·le', amb més d'un milió de xiquets participants i una recaptació total de 2 milions d'euros. D'aquesta manera, es pretén bregar amb la falta de recursos destinats a la investigació d'una malaltia que, cada any, es detecta en al voltant de 350 xiquets i adolescents, dels quals 2 de cada 10 no aconsegueixen superar-la.



El regidor d'Educació, Guillermo Alonso del Real, ha volgut mostrar el seu suport a aquesta bonica iniciativa acompanyant als xiquets durant tot el recorregut i llançant el següent missatge: "Hui som ací per a continuar canviant l'estadística i ajudar a tots aqueixos xiquets i xiquetes a superar aquesta situació tan difícil. Però per a això és indispensable que els nostres investigadors compten amb més i millors recursos, ja que la innovació és l'única via per a previndre i curar aquesta malaltia. Per aqueixa raó, des de l'Ajuntament volem animar a tots els centres de Torrent a adherir-se a la xarxa de 'La Tornada al Col·le'. La nostra ajuda pot salvar vides".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.195.162

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.