Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dissabte, 07 de Octubre del 2023

El PSOE acusa Folgado d'intentar dividir el ple de Torrent amb mocions que no tracten sobre Torrent

El Partit Popular va portar al ple ordinari d'octubre una moció que condemna la llei d'amnistia de Pedro Sánchez i que va generar un intens debat entre les diferents formacions polítiques

El Partit Socialista titlla d'"esperpent" el debat que es va produir durant la presentació de la moció en contra de la Llei d'Amnistia de Pedro Sánchez. El Partit Popular va portar al ple ordinari d'octubre una moció que condemna la llei d'amnistia de Pedro Sánchez i que va generar un intens debat entre les diferents formacions polítiques.

 

Per al PSOE això demostra que a "l'alcaldessa Folgado li interessa més la seua carrera política que Torrent portant al ple nocions que res tenen a veure amb la ciutat, la seua responsabilitat és amb Torrent i que la seua ambició obsessiva li fa demostrar als torrentins i torrentines, cada vegada més, que prefereix estar en la Diputació de València o immersa en assumptes nacionals -dels quals Torrent no ha competències- abans d'atendre les seues obligacions amb els torrentins i torrentines".
 

Els socialistes acusen els Populars de perdre i fer perdre el temps a la ciutadania de Torrent "seguint l'exemple del seu líder Feijóo". És per això que exigeixen que s'ocupen i preocupen "pels problemes i solucions que requereix la ciutat i no insistisquen a enfrontar a ciutadans, una estratègia allunyada del diàleg que els ha portat a veure's sols amb l'única companyia de l'extrema dreta de Vox". Els socialistes lamenten "els esforços continuats de Folgado per enterbolir el clima de convivència a la ciutat d'aquests últims anys".
 

Els socialistes li recorden que, "ni ella ni el seu partit poden donar lliçons de democràcia i unitat, ja que la seua història està plena de bloquejos als grans acords que van aconseguir unir al nostre país i que van ser la base per a aconseguir una transició modèlica i la nostra Constitució espanyola".
 

Els socialistes acusen el PP de Torrent d'intentar "apropiar-se d'assoliments històrics per als quals no van contribuir en el seu moment, usant la mateixa fórmula amb els nostres símbols en l'actualitat".
Per tant, des de la formació socialista es neguen "a formar part del teatre i retrat que busca Amparo Folgado. Mentre ella està més preocupada de posar per a fotos i la seua carrera que de Torrent, els socialistes continuem treballant per Torrent i per la convivència".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.216.86.171

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.