Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 11 de Octubre del 2023
TEATRE

Antonia San Juan arriba a l'Auditori amb "Entrevista con mi hija Mari"

Una crítica feroç cap al patriarcat i el masclisme instaurat com una cosa natural i acceptat socialment

L'actriu i directora de cinema Antonia San Juan és una canària que s'ha fet amb un lloc propi en el món audiovisual i teatral espanyol. Amb un perfil multidisciplinari i una capacitat innata per a connectar amb l'audiència, és la guia d'aquest format. Les seues contínues aparicions en sèries televisives, les seues gires teatrals i la repercussió que ha obtingut al cinema li han atorgat aqueix espai en una indústria que exigeix una renovació permanent, al que ella sempre respon amb un llenguatge personal i un estil que conformen un univers exclusiu. Davant de les càmeres de televisió va aconseguir una notable popularitat encarnant el personatge d'Estela Reynolds en la sèrie "La que s'aveïna". Abans, el seu nom i la seua figura es van donar a conéixer al gran públic de la mà de Pedro Almodóvar en l'oscarizada "Tot sobre la meua mare", per la qual Antonia Sant Joan va aconseguir el Premi de la Unió d'Actors.

 

A través de la comèdia i amb reminiscències cabareteres, en aquest espectacle Antonia San Juan fa una crítica feroç cap al patriarcat i el masclisme instaurat com una cosa natural i acceptat socialment. Amb girs i ocurrències intel·ligents i pròximes, i amb una capacitat interpretativa que no deixa indiferent a ningú per la seua manera tan original de caricaturitzar i deformar una realitat que ja està deformada per si mateix, Antonia Sant Joan llança una crítica gens vetlada a la desigualtat encara imperant en la nostra societat, recreant la intra-història d'una dona que, com tantes altres, viuen l'infern després de la intimitat de la llar.

 

Utilitzant el format d'un programa testimonial un personatge s'asseu en un plató per a obrir-se en canal; el conductor del programa escolta el testimoniatge de la convidada que ve a narrar els seus problemes personals i a buscar el seu minut de glòria; l'entrevistador aportarà a més dades i opinions de persones reunides, sent sotmesa la convidada a un alt nivell d'estrés; i sempre amb bàrbares sentències mediàtiques, en la qual la presumpció d'innocència no existeix perquè està sotmesa a un judici sumaríssim. La funció serà el diumenge 15 d'octubre a les 19 h. Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l'Auditori (divendres d'11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de l'espectacle).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.58.21.119

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.