Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 05 de Octubre del 2023
LITERATURA

En marxa 'Compartint lectura, compartim aventura' a la Casa de la Dona

El primer dimarts de cada mes els usuaris poden depositar el seu llibre, o llibres, a la Casa de la Dona i emportar-se un altre a canvi

El programa 'Compartim lectura, compartim aventura' va donar el tret d'eixida ahir a la Casa de la Dona, on, durant tota la vesprada, es van habilitar dos estands amb llibres de temàtica infantil, i una oferta molt variada, perquè la ciutadania poguera depositar un i emportar-se un altre a casa d'entre tota la col·lecció disponible. Dos voluntaris de l'associació Cors Oberts van vetlar pel correcte funcionament d'aquesta primera sessió, facilitant als usuaris qualsevol informació d'interés i guardant l'ordre d'entrada i eixida de cada volum.
 

"Amb aquesta iniciativa fomentem l'hàbit lector en tots els trams d'edat, facilitem l'accés a la cultura de les persones amb menys recursos i promovem que els nostres conveïns col·laboren per a formar una bonica comunitat lectora, en la qual tots puguem compartir els nostres gustos i passions algú més", destaca la regidora de la delegació de la Dona, Amparo Chust. L'edil també explica que "cada sessió tindrà una temàtica diferent. Aquesta primera estava orientada als més xicotets, i el mes que ve es dirigirà a un públic diferent, de manera que puguem satisfer tots els gustos i interessos".
 

Així, el primer dimarts de cada mes, de 17:30 h a 21:00 h, les persones interessades podran depositar el seu llibre, o llibres, a canvi de qualsevol dels altres disponibles, quedant emmagatzemats aquells que no siguen recollits -juntament amb uns altres que la gent vaja aportant voluntàriament- a lliure disposició dels usuaris. I si, passat un temps, ningú se'ls haguera emportat a casa, seran donats a la Biblioteca Solidària Missionera per a vendre el paper i invertir en projectes benèfics.
 

El primer dimarts de cada mes els usuaris podran depositar el seu llibre, o llibres, a la Casa de la Dona i emportar-se un altre a canvi. Aquells que no siguen recollits, juntament amb uns altres que els usuaris aporten voluntàriament, quedaran emmagatzemats a lliure disposició de la ciutadania.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.149.243.131

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.