Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 04 de Octubre del 2023

Paraigües rojos, grocs i blaus vestiran els carrers Sagra i Sant Cristòfol

Concretament al carrer Sagra es decorarà amb la bandera d'Espanya i al carrer Sant Cristòfol, per on transcorrerà la Processó Cívica es decorarà amb els colors de la reial Senyera

Mancant uns pocs dies per al 9 i el 12 d'octubre, a la ciutat de Torrent ja es respira l'ambient festiu que acompanya al Dia de la Comunitat Valenciana i la Festa Nacional d'Espanya. Els actes de la setmana cultural organitzada per l'Ajuntament ja estan en marxa i, des de fa un parell de dies, paraigües rojos, grocs i blaus comencen a adornar els carrers Sagra i Sant Cristòfol, vestint-les amb els colors de la bandera d'Espanya i la Senyera, respectivament, en vespres d'unes dates que prometen ser molt especials. Cal destacar que l'ensenya nacional està conformada per una composició de paraigua d'uns 50 metres, mentre que la Senyera aconseguirà els 70 metres.
 

"Hem estat treballant a polir fins al més xicotet detall d'aquesta setmana per a submergir-nos de ple en totes dues festivitats. Els nostres carrers lluiran els colors que més ens identifiquen i uneixen com a poble, i estem molt contents que els nostres veïns i veïnes hagen rebut aquesta iniciativa amb tant entusiasme com nosaltres", comenta l'alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado.
 

A més, des del consistori torrentí s'estan ultimant els treballs perquè dilluns que ve, per primera vegada, la Senyera descendisca per la façana de l'Ajuntament per a orgull de la multitud reunida en la plaça Bisbe Benlloch. Una imatge que quedarà per sempre en la memòria de la ciutat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.227.46.43

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.