Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 04 de Octubre del 2023
MÚSICA

L'Auditori ret homenatge a Luciano Pavarotti

Un programa d'òpera i cançons napolitanes interpretat per la soprano Simona Todaro Pavarotti, neboda-néta del gran tenor

Luciano Pavarotti (Mòdena, 1935 - 2007), la llegenda més gran del bel cant del segle XX, rebrà en l'Auditori de Torrent un sentit homenatge ple d'afecte, respecte i admiració, de la mà de la seua neboda-neta, la soprano Simona Todaro Pavarotti que, al costat del baríton Luis Santana i el pianista Víctor Carbajo, interpretarà un ampli repertori de fragments d'òpera i cançons napolitanes.

 

Natural de Gènova (Itàlia), la soprano Simona Todaro Pavarotti va estudiar cant líric a Milà amb la soprano Elvina Ramella. Ha obtingut nombrosos premis en diversos concursos internacionals com "Giuseppe Verdi di Parma", "Iris Adami Corradetti" a Pàdua, "E. Caruso" de Milà, entre altres. Ha interpretat rols principals en els teatres més importants d'Itàlia, com el Teatre dell'Opera de Roma, el Teatre S. Carlo de Napoli i el Teatre Massimo de Palerm.

 

Molt apreciada pel Mestre Luciano Pavarotti, va ser convidada amb regularitat a cantar amb el gran tenor en els seus concerts internacionals, sempre amb gran èxit de públic i crítica. Recentment, ha actuat per a la Fundacion Luciano Pavarotti a Moscou, Sant Petersburg, Llucana, Belgrad, Manfredonia, Cremona, en l'Auditorium de Santa Cecilia a Roma i en concert a Mòdena junta a Andrea Bocelli.

 

Actualment, continua oferint recitals de manera regular a Itàlia i Espanya i a principis de 2023 ha realitzat una extensa gira per Amèrica Llatina. El recital serà el diumenge 8 d'octubre a les 19 h.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.223.172.199

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.