Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 03 de Octubre del 2023
OCI I TEMPS LLIURE

Visites guiades, una fira comarcal i tòtems informatius per a impulsar el turisme de l'Horta Sud

Aquestes accions s'emmarquen en el Pla de Dinamització i Governança Turística, tenen com a fi mostrar la rica oferta turística dels vint municipis que integren la Mancomunitat

La seu de la Mancomunitat de l'Horta Sud ha acollit la presentació de les huit accions que es duran a terme en el marc del Pla de Dinamització i Governança Turística 2023. Amb aquest projecte, que compta amb el finançament de Turisme Comunitat Valenciana, la Diputació de València i de la mateixa institució mancomunal. Es pretén impulsar el desenvolupament turístic del territori.

 

Aquestes accions van ser presentades pel president de la Mancomunitat, José Francisco Cabanes; juntament amb el president de la comissió d'Assumptes Europeus de la Mancomunitat i regidor de l'Ajuntament de Quart de Poblet, Bartolomé Nofuentes, i la gerent del Pla de Dinamització i Governança Turística, María Zúñiga, pertanyent a l'empresa Amundsen.

 

Els vint municipis participants seran escenari d'actuacions enfocades a la promoció turística. Així doncs, el Pla de Dinamització i Governança Turística ha posat en marxa visites guiades per les localitats, impulsat l'adaptació de rutes per a persones amb visibilitat reduïda, dissenyat un web turística amb informació de tots els municipis de l'Horta Sud, un estudi de viabilitat d'una via cicle turística, instal·lat tòtems informatius en algunes de les localitats, així com organitzar una Fira de Turisme de l'Horta Sud, que tindrà lloc el 4 i 5 de novembre a Quart de Poblet.

 

José Francisco Cabanes, com a president de la institució, ha declarat que "una de les nostres prioritats actuals i en el que estem treballant és a realçar tota la riquesa que té el patrimoni, turisme, gastronomia, monuments de la nostra comarca. És important que la gent conega l'Horta Sud i no sols el turista, sinó també els mateixos ciutadans que té a un pas racons meravellosos per visitar i no ho saben". Les visites guiades donen principi aquest últim cap de setmana de setembre, amb una visita als municipis d'Alaquàs i Aldaia i ja s'han esgotat totes les places disponibles.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.116.62.101

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.