Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 29 de Setembre del 2023
POLIESPORTIU

Més de 2.000 persones inscrites en la Runcáncer de 2023

La carrera de 5K començarà aquest dissabte 30 de setembre a les 19.00 h en la plaça Major i, seguidament, es donarà l'eixida a la marxa no competitiva 4K

La ciutat de Torrent ja té tot llest per a celebrar demà un dels esdeveniments esportius més solidaris de l'any, la carrera RunCáncer, una prova impulsada per l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de Torrent, que forma part del circuit de carreres solidàries de la província de València, que enguany celebra la seua 9a edició.

 

Amb el lema Torrent: un sol cor, aquesta iniciativa que combina solidaritat i esport començarà demà dissabte 30 de setembre a les 19 h en la plaça Major, al costat de la Torre, escenari des d'on es donarà el tret d'eixida al recorregut de 5 quilòmetres. Més tard, a les 19.05 h, començarà una marxa no competitiva 4K des del mateix lloc. Més de 2.000 persones s'han inscrit ja per a participar en aquestes proves que recorreran els carrers de Torrent i la recaptació dels quals es destinarà íntegrament per a col·laborar en la lluita contra el càncer.

 

L'equip de govern de l'Ajuntament de Torrent, en coordinació amb l'AECC de Torrent, Policia Local, Protecció Civil i Brigada d'Obres, ha treballat durant les últimes setmanes per a assegurar el correcte desenvolupament de la prova. Abans de la celebració, l'alcaldessa de Torrent ha volgut agrair a tots els participants "la gran faena feta perquè la carrera siga un tot èxit i no es produïsquen incidències", a més de convidar a la ciutadania a "participar en la prova, ja que, a més de contribuir a la investigació contra el càncer amb la compra del dorsal, es promou l'esport i els hàbits saludables, que tan importants són en la nostra vida diària".
 

 

Recorregut pels carrers de Torrent
Els participants de la carrera recorreran alguns dels carrers amb més tradició del municipi, ja que, després de l'eixida al costat de la Torre, l'itinerari els portarà pel carrer Sant Cristòfor, plaça Sant Jaume, carrer Toledo o Calvari, abans de recórrer l'Avinguda al Vedat fins a l'Avinguda Reina Sofia, on els corredors giraran per a emprendre el camí de tornada.

 

El camí cap a la meta els portarà de nou per reconeguts carrers de la ciutat com a Fra Luis Amigó, Sants Patrons o Verge de l'Olivar abans d'encarar l'arribada a la meta, també disposada al costat de la Torre. La marxa, amb un recorregut una mica més curt, també transitarà per part de l'itinerari de la 5K.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.176.99

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.