Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 20 de Setembre del 2023
FUTBOL

El Torrent CF debuta en segona federació a amb bona imatge als primers partits

Els de Mir van guanyar el primer partit fóra de casa davant el Cerdanyola, van empatar a casa davant l’Europa i van perdre al Rico Pérez davant l’iimponent Hércules

El Torrent ha debutat en Segona Federació deixant un bon sabor de boca. Els de Mir van guanyar el seu primer encontre en la lliga davant el Cerdanyola fora de casa, va empatar a casa davant l’Europa i va perdre fora de casa en el camp de l’Hèrcules per dos gols a zero. Un partit en el que l’Hèrcules va tindre el control del joc des del primer minut, encara que li va costar trobar espais en l’àrea rival.

 

Mentrestant, el Torrent va esperar el seu moment i, de fet, va ser el primer a generar perill. Chavarría no va aprofitar un mà a mà amb Carlos Abad per a avançar al conjunt de Vicente Mir. En la segona meitat, el Torrent va eixir amb major intensitat i això li va permetre acostar-se a l’àrea local amb intenció. No obstant això, l’Hèrcules va traure petroli amb un penal que va transformar.

 

Finalment, l’Hèrcules va aconseguir la tercera victòria de la temporada en les tres primeres jornades de competició, registre que li situa en el cim de la taula classificatòria al costat del Lleida, l’altre equip que ha fet ple de triomfs. Després d’aquest resultat, l’Hèrcules rendeix visita en la pròxima jornada al Sant Andreu en el Narcís Sala mentre el Torrent rep en el camp de Sant Gregori a La Nucia que aquest diumenge va ajornar el seu partit amb el Formentera.  Esperem que torne la victòria al Sant Gregori.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.80.202

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.