Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 28 de Setembre del 2023
ENTREVISTA ANDRÉS CAMPOS, PORTAVEU DEL PSOE EN L'AJUNTAMENT DE TORRENT

Campos: “Anem a treballar en una oposició coherent, som un equip unit”

Campos ix al pas dels rumors d’enfrontaments dins de l’agrupació per liderar el partit després de que Jesús Ros no estiga com a portaveu en l’Ajuntament

Arranquem el nou curs polític parlant amb el portaveu del grup socialista a l’Ajuntament de Torrent, Andrés Campos i amb ell parlem dels primers mesos de govern del PP després de que arribara a un acord amb VOX i deixant al Partit Socialista com el principal partit de l’oposició en aquesta legislatura.

 

Quasi dos mesos després encara no s’ha pogut formar govern després de les elecions del 23J.  Crec que com a primera reflexió podem dir que els votants varen dir que no volien un govern de dreta i d’extrema dreta i eixes aliançes que s’estaven conformant en alguns governs autonòmics per a pegar-li la vota a polítiques que s’estaven desenvolupant a nivell social. Ara la voluntat dels ciutadans i ciutadanes ens encamina a parlar i arribar a enteniments entre les diferents formacions polítiques.

 

Després de l’acord entre PP i VOX que els va arrebatar l’alcaldia, com es troba el PSOE internament? Crec que hem de fer una reflexió important, però no oblidem que el Partit Socialista guanyà les eleccions en Torrent en més de 4.000 vots de diferència i és el grup polític amb més regidors en l’Ajuntament, té un líder que va arreplegar més vots que la marca a nivell autonòmic i a nivell nacional per la qual cosa estem units i hem de parlar de futur, però amb tranquilitat, som el partit que els torrentins i torrentines volien per a governar Torrent, però l’aritmètica política és la que és i una aliança ha impedit que la voluntat majoritaria es cumplisca.

 

Ha parlat del líder del seu partit, que va passar ara amb Jesús Ros? Jesús Ros com molta gent del partit, però Jesús és el principal actiu del partit, però el PSOE és un partit que té actius, és un partit fort i que té homes i dones que poden representar lideratges, però sobretot és una formació que fa equip, no tenim cap subasta de llocs.

 

Descarta aleshores que jesús Ros deixa la primera línia política? Nosaltres hem guanyat les eleccions, tenim un equip cohesionat, Ros és un actiu i tenim gent amb capacitat i credibilitat per formar part d’un equip que lidere el canvi en Torrent. Nosaltres ara hem de fer una oposició coherent.

 

El seu partit ha criticat que el govern del PP i VOX no tregauera una pancarta en els minuts de silenci per denunciar els assassinats masclistes. Pareix que el PP ha renunciat a una senda de coherència  en la violència masclista per a no tindre una crisi en el seu principal soci de govern. Però és que, quan la gent parla de violència domèstica significa tornar a l’esfera de lo privat i nosaltres volem parlar de violència masclista sense amagar res perquè és una lacra que cal eliminar. La pancarta és un símbol d’unitat i cohesió.

 

Fa poques setmanes el PP els va acusar de “despilfarro” per anunciar el Pla FICUS. Estem vent com ara són tots missatges distorsionats, fotos i mitges veritats. Aquest pla és un pla d’inversions de l’Ajuntament, no és del PSOE, i que es va enviar a totes les llars per a donar informació als nostres veïns i veïnes, si encara queden alguns es podrien ficar a l’abast de tots.

 

Han denunciat que el pla de xoc de la neteja que va plantejar el PP només arribar no era veritat. Crec que aquest pla és una mena de pantalla. Quina necessitat hi ha de crear un pla per a una gestió que està fent el mateix ajuntament? Per què no es pot fer directament des de l’Ajuntament i que cada àrea done resposta a les necessitats que hi ha? No el veig clar i cap a la ciutadania tampoc. No sé si era un pla de xoc o un xoc vore la neteja

 

Torna a estar d’actualitat la restauració de la pedrera. No he sigut partidari de fer una política revisionista. Nosaltres estàvem treballant en un projecte. Ara el PP anuncia fer uno de nou. El que cal és tindre un projecte i treballar, però tinc la sensació que són missatges d’estiu per omplir fulles, de fer-se fotos i en algun moment els demanarem explicacions. Són projectes que es queden en fotos i en cartells on ara encara hi han ovelles.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.7.215

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.