Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 28 de Setembre del 2023

Els vestuaris de Parc Central tancats a l'espera de renovar el contracte

El regidor d'Esports, Guillermo Alonso del Real, ha aclarit que es troben tancats, ja que el contracte que es va signar en el seu moment ha finalitzat i estan preparant el nou

Els vestuaris dels camps de futbol de Parc Central es troben tancats a l'espera de renovar el contracte. El regidor d'Esports, Guillermo Alonso del Real ha volgut eixir al pas de les acusacions del PSOE en les quals denunciaven que es trobaven tancats. Alonso del Real ha aclarit que, "es troben tancats, ja que el contracte que es va signar al març d'enguany va ser de caràcter temporal, ha arribat a la seua fi i ens hem vist en l'obligació de tancar-los fins que es signe de nou".
 

Alonso del Real ha explicat que, "es tracta d'unes instal·lacions que ha de gestionar l'empresa concessionària de Parc Central, desconec perquè no es va negociar amb l'empresa un nou contracte i es va decidir fer-ho així, tal vegada per la proximitat de les eleccions. Però clar, ara ens trobem amb unes instal·lacions tancades fins que puguem resoldre aquesta situació d'acord amb la legalitat".
 

En total són 10 vestuaris i 2 més per a àrbitres, més diferents lavabos, situats baix dels camps de futbol de la Ciutat de l'Esport en Parc Central. Aquestes instal·lacions es van posar en marxa el març de 2023 per l'anterior equip de govern. Ara els socialistes en l'oposició demanen que tornen a poder utilitzar-se.
 

"Molts usuaris ens han informat que han desaparegut els conserges que s'encarregaven de la neteja i manteniment d'aquests. Els responsables contractats tenien entre les seues funcions tot el relacionat al contacte amb els equips dels clubs, l'obertura i tancament dels vestuaris, el control d'accessos als camps de futbol", explica Andrés Campos, portaveu del Grup Municipal Socialista.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.15.254.251

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.