Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 28 de Setembre del 2023

La reforma del camp de futbol de Sant Gregori enfronta al PP i al PSOE

El seu secretari general, Jose Gozalvo, ha manifestat que "el que molesta al PSOE és que l'alcaldessa Amparo Folgado vaja a arreglar el Sant Gregori, després de l'abandó per ells"

La reforma de les instal·lacions del camp de Sant Gregori anunciada per l'equip de govern ha enfrontat al Partit Popular amb el Partit Socialista. El PP afirma que el PSOE s'ha apropiat de la reforma del camp de futbol Sant Gregori i ha volgut recordar-li a la formació socialista que, "serà el govern de l'alcaldessa Amparo Folgado, el que arreglarà i condicionar aquestes instal·lacions esportives, que enguany tornen a acollir futbol de primer nivell gràcies a l'èxit del Torrent C.F".
 

Els populars han afirmat que, "per moltes performances, vídeos o pamflets que facen els socialistes, serà govern local actual, de PP i Vox, el que abans de finals d'any, aconseguirà que el Sant Gregori torne a ser un estadi segur, actual i concorde al nivell del futbol de la ciutat".
 

D'aquesta manera, el secretari general del PP a Torrent, Jose Gozalvo, ha manifestat que "el que molesta al PSOE és que l'alcaldessa Amparo Folgado vaja a arreglar el Sant Gregori, després de l'abandó per ells". I a més recorda que, "per molt que els socialistes torrentins traguen pit d'una modificació pressupostària del març passat per a aquestes actuacions", segons fonts del PP, "això només es reduïa a una mesura electoralista i que mai van arribar a executar, sent Amparo Folgado alcaldessa quan aquesta actuació veurà la llum".
 

"Com va ser habitual en el govern de Ros, aquesta modificació pressupostària per al camp de futbol portava camuflades despeses d'autobombo i d'inversions immobiliàries, no deixant votar per separat el destí del superàvit, deixant a l'oposició de llavors amb les mans lligades en aquesta votació" ha assegurat Gozalvo.

 

L'intercanvi de declaracions entre PP i PSOE el va provocar una targeta repartida diumenge passat en el Sant Gregori que enllaçava a un vídeo en el qual es demostra que l'alcaldessa Amparo Folgado va votar en contra de la reforma del Sant Gregori quan estava en l'oposició, ha provocat que l'equip de govern PP-Vox tracte de justificar el seu vot en contra dient que “al PSOE el molesta que l'alcaldessa Amparo Folgado arreglarà el Sant Gregori”, obviant que durant els últims anys s'han executat diverses actuacions de millora i reforma de les instal·lacions del Sant Gregori, així com l'equip de govern socialista va deixar el pressupost de 550.000 euros i el projecte per a escometre el canvi de gespa, la reforma dels lavabos i el canvi de la tanca que va caure en el debut del Torrent CF en 2ºRFEF.

 

“El que realment molesta en aquest assumpte és que s'ha demostrat que Amparo Folgado esmente i que ha quedat desacreditada la seua paraula en aquest i en molts altres temes que afecten la nostra ciutat. No pot trepitjar el Sant Gregori després d'anys absent i dir que gràcies a ella s'aconseguirà la pau mundial. Cal ser més seriosos i no tractar de tirar per terra tot la bona faena d'anys anteriors, perquè no sols és fruit del treball d'un equip de govern socialista, també ho és de molts tècnics i dels clubs de la ciutat, que han estat en contacte permanent perquè el nostre esport siga el referent que és hui dia”, denúncia el portaveu del Grup Municipal Socialista, Andrés Campos.

 

"Ateses les necessitats i urgències dels clubs de la ciutat", recorda el portaveu socialista, "en els últims anys s'han dut a terme importants actuacions de millora en el Sant Gregori com la renovació de les dutxes, el canvi de les portes dels vestuaris o l'adequació de la part superior de les graderies. I també es van afegir noves infraestructures amb la construcció de dos banys adaptats i una sala multiusos i camps d'entrenament darrere de les graderies".



Així, els socialistes demanen al govern de PP-Vox que deixen de justificar el seu vot en contra de la reforma de les instal·lacions del Sant Gregori, cessen de fer oposició de l'oposició amb l'"i tu més" i se centren en executar el projecte de reforma de les instal·lacions que va deixar el PSOE. "Ningú de l'equip de govern PP-Vox va revisar les instal·lacions abans de començar la temporada i només van xafar el Sant Gregori quan va caure la tanca, posant en risc a esportistes i aficionats. Ara tothom sap que tenen els diners, així que es deixen d'excuses de mal pagador i executen les obres”, matisa Campos.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.131.38.104

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.