Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 27 de Setembre del 2023

El PSOE afirma que l'alcaldessa no ha proposat res en 100 dies

El seu portaveu, Andrés Campos, recorda que, "tot del que presumeix ara la popular Amparo Folgado és fruit del treball socialista durant els seus huit anys de govern"

El Partit Socialista ha volgut valorar els primers cent dies del govern PP-VOX al capdavant de l'Ajuntament de Torrent. El seu portaveu, Andrés Campos, ha recordat que, "tot del que presumeix ara la popular Amparo Folgado és fruit del treball socialista durant els seus huit anys de govern". Campos ha tornat a acusar a Folgado d'"utilitzar d'una manera gravíssima i malintencionada les eines de comunicació públiques incloent en els seus comunicats paraules com "DespilfRos".
 

Campos ha aprofitat aquesta efemèride per a recordar que "l'herència de la qual parla li permet fer inversions i actuacions en el barri Alter, al Sant Gregori, al carrer Major o en el Mercat de Sant Gregori entre moltes altres actuacions que estan millorant la vida dels nostres veïns i veïnes".
 

El portaveu del principal equip de l'oposició ha recordat a l'ara alcaldessa que, "quan estava en l'oposició va votar en contra de la instal·lació de cambres en la zona de baixes emissions de les quals ara presumeix i la reforma del camp de futbol de Sant Gregori anunciades a so de bombo i platerets, quan era líder de l'oposició va votar en contra".

 

Campos afirma que "l'única cosa que ha sabut fer l'alcaldessa en aquests 100 dies ha sigut "llevar noms i presumir del que abans votava en contra" i ha recordat a Folgado que "l'única cosa que ha de complir és el full de ruta del Pla FICUS i el full de ruta de les obres de millora en els diferents barris i urbanitzacions de Torrent i deixar d'utilitzar les eines públiques en el seu propi benefici".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.59.225.234

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.