Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 26 de Setembre del 2023
FALLES 2024

Les Falles de Torrent a escena

El Concurs de Declamació i Teatre Faller tornarà a reunir les comissions de la ciutat damunt de l'escenari del 2 d'octubre al 29 de novembre

Un any més, els fallers i falleres de Torrent es tornaran a pujar a l'escenari per a demostrar els seus dots escènics en el XLIV Concurs de Teatre Major i el XLIII Concurs de Teatre Infantil, que es desenvoluparan des del pròxim 2 d'octubre al 29 de novembre en la sala d'actes de l'Ajuntament de Torrent. Així, el públic podrà gaudir de manera totalment gratuïta d'un dels certàmens més longeus i participatius de la província, amb quasi dos mesos de teatre ininterromput i al voltant de 50 obres en valencià.
 

“El Concurs de Declamació i Teatre Faller és una de les tradicions més especials de la nostra ciutat, ja que conjuga la nostra passió per la cultura valenciana i l'ús de la nostra llengua, a més de permetre'ns donar visibilitat a la rica història teatral de Torrent i impulsar el talent local”, destaca el regidor de Cultura, Falles i Turisme, Aitor Sánchez. L'edil també manifesta que “el programa d'aquesta edició inclou una àmplia varietat de gèneres i estils, des de comèdia fins al drama, passant pel teatre didàctic per als més joves, que és una clara mostra dels valors de respecte i convivència que comparteixen els nostres fallers i falleres”.
 

El concurs estarà dividit en modalitat curta, llarga, juvenil i infantil, i una vegada finalitzat, es repartiran en cada categoria els premis a millor obra, direcció, escenografia i actors i actrius. La programació completa es pot consultar en el portal web de l'Ajuntament de Torrent (https://torrent.es/teatrefaller/).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.75.119

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.