Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 26 de Setembre del 2023
BENESTAR SOCIAL

Torrent commemora el Dia Internacional de les Persones Majors

El dilluns 2 d'octubre se celebrarà una jornada d'activitats per a reivindicar la importància del col·lectiu de persones majors en la nostra societat

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones Majors, que es commemora diumenge que ve 1 d'octubre, la regidoria d'Atenció a les Persones Majors organitza al llarg del dilluns dia 2 un complet programa d'activitats orientades a "remarcar la figura i la importància de les persones majors de Torrent, que tant han treballat per a construir la societat que coneixem hui dia i ensenyar-nos el camí a seguir com a persones", segons explica responsable de la delegació, Arturo García.
 

La jornada començarà a les 10:00 h amb una concentració en l'Avinguda al Vedat, a l'altura de la coneguda Font de les Granotes, des d'on eixirà la marxa cívica sota el lema 'Som essencials' fins a la plaça Bisbe Benlloch. I una vegada allí, tindrà lloc la lectura del tradicional manifest del Dia Internacional de les Persones Majors.

 

Tot seguit, al voltant de les 12:00 h, s'inaugurarà l'exposició fotogràfica 'Els nostres majors' en el Centre de Majors Verge de l'Olivar, obra del Club de Fotografia de Torrent, com a avantsala del nomenament dels defensors dels majors, els qui representaran al col·lectiu en diversos actes de rellevància local durant l'any. L'agrupació musical Els Majors de l'Horta Sud posarà fi als actes del dia amb un concert a les 18:30 h en la seu de la Unió Musical de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.26.112

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.