Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 26 de Setembre del 2023
ASSOCIACIONS

La Plaça Unió Musical acull la XIX Trobada d'Associacions Ciutadanes

En la cita d'enguany van participar un total de 25 associacions de tota mena que van mostrar el seu treball i van oferir informació de les seues activitats

La Federació d'Associacions Ciutadanes (FAC) i l'Ajuntament van organitzar dissabte passat la XIX Trobada d'Associacions Ciutadanes de Torrent, que es va celebrar en la plaça de la Unió Musical. Allí es van congregar fins a vint-i-cinc associacions de la ciutat per a acostar al públic l'oferta d'activitats que desenvolupen durant tot l'any, a més d'oferir al llarg del dia diferents actuacions tant en l'escenari com en la pista central.
 

Així, la ciutadania va poder gaudir durant la jornada, entre altres, d'una demostració dels guies canins de la Policia Local de Torrent, l'actuació dels xics i xiques d'ADISTO, recitals de poesia i micro obert, balls regionals, una sessió de kangoo a càrrec de KFT i exhibicions de gimnàstica rítmica o pilota valenciana.

 

Després de la qual cosa, es va celebrar un sopar popular seguit de l'actuació del Mag Invisible, que va deixar als assistents bocabadats amb els seus excel·lents números de màgia. Així mateix, per a concloure l'esdeveniment es va realitzar la tradicional recollida de productes no peribles per al Punt d'Aliments de Torrent.
 

L'alcaldessa Amparo Folgado va ser l'encarregada d'obrir l'acte, reivindicant en el seu discurs inaugural "la gran labor de totes les persones que conformen el teixit associatiu de Torrent, acompanyant-nos en el dia a dia i dotant de vida a la nostra ciutat, ja siga en el pla cultural, educatiu, social o esportiu".

 

Tot seguit, l'alcaldessa i la presidenta de la FAC, Dori Climent, van visitar els diferents estands habilitats en el recinte en companyia dels membres de la Corporació Municipal, les Falleres Majors, María Peris Moreno i Vega Román Montero, i representants de les associacions allí presents.
 

En aquesta edició van participar ARTIC, URE, AFEM, ADAT, Solidaritat Torrent, A.C. c. Rociero Andalús, ASIDIT, Torrent D'Art, Neurodes, Trinquet de Torrent, AA.VV. El Vedat, ADISTO, Sant Cayetano, Torrent de Paraules, Tècniques Orientals, Unió Extremenya Torrent, Centre El Quixot, Fundació María Auxiliadora, Creu Roja Torrent, A. Espanyola Contra el Càncer, Acció Animalista de Torrent, Astre-Torrent, Club ITVECA de Torrent, Donam la Dt., Col·lectiu Soterranya, Cucurucú Teatre Associació i el Club de Fotografia.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.165.188

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.