Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 26 de Setembre del 2023
CINEMA

Arranca a l'octubre la II Mostra de Cinema Social i Salut Mental 'Mirades Fest'

La sala d'actes de Caixa Rural Torrent acollirà les projeccions, a excepció de la jornada de clausura, que tindrà lloc en l'Auditori de Torrent

El cinema més compromés torna a la ciutat de Torrent, del 2 al 7 d'octubre, amb la segona edició de la Mostra de Cinema Social i Salut Mental 'Mirades Fest'. El festival donarà el tret d'eixida dilluns que ve en la sala d'actes de Caixa Rural Torrent, on es desenvoluparà al complet a excepció de l'acte de clausura, programat en l'Auditori de Torrent.
 

En la jornada inaugural el públic podrà gaudir del curtmetratge Guions sense papers, amb un col·loqui posterior en el qual participaran Mehdi Nifaoui El Hadraoui, Monhamed Benzagur Ben Omar i Mouad Faraji, després de la qual cosa, es projectaran els curtmetratges 7.11 Quars i El Vestit.

 

En els següents dies se succeiran una infinitat d'obres amb una profunda mirada social, posant el fermall d'or a aquesta edició la projecció del curtmetratge Votem i el lliurament dels premis atorgats pel jurat de la mostra, pel públic i per AFEM Torrent, que tindran lloc el 7 d'octubre en l'Auditori de Torrent.
 

La programació completa comença amb projecció del curtmetratge Guions sense papers. Participaren Mehdi Nifaoui El Hadraoui, Monhamed Benzagur Ben Omar i Mouad Faraji. Després es projectaran els curtmetratges 7.11 Quars i El Vestit
 

Dimarts dia 3 de 18.00 a 20:30 h: La Rampa, No estàs boja, Amor sense barreres, El silenci d'Ànima, La meua soledat, les nostres soledats, Una història familiar, Viatge a Vesania, Bifront, Santi, Deixar de ser i Aminata. Dimecres dia 4 de 18.00 a 20:30h: 10, Una realitat silenciada, Sense alé, Casas dibuixades, Juan, Eixida, El Kala, L'acampada, Els pilars del sistema i El crèdit.

 

Dijous dia 5, de 18.00 a 20:30h: L'Alfons ja no viu ací, Sobretaula de diumenge, Tot va bé, Salva, Egua, Gin, No és tan fàcil, 112, Instint, Animals virtuals, Cementeri de cotxes i Domingo tutorials. Divendres dia 6, de 18.00 a 20:30h: La butaca de la puta, Naiara, viure sense límits, Una teràpia de merda, Respira, Amb dos peus, Whirpool 3933, La realitat dels somnis, Clor, Certesa, Fa la gara-gara, Caminant amb el parkinson, El pou, L'últim café, Sopa de peix, Cristall, paper, orgànic, La soledat i Respira. La història de Yurema.

 

Dissabte dia 7 a les 19.00 hores, clausura de la II Mostra de Cinema Social i Salut Mental "Mirades Fest" amb la projecció del curtmetratge Votem i el lliurament dels premis atorgats pel jurat de la Mostra, pel públic i per AFEM Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.103.101

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.