Dijous, 19 de Setembre del 2024

Actualitzada Dimecres, 18 de Setembre del 2024 a les 19:53:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 25 de Setembre del 2023

El PSOE torna a criticar el servei de neteja urbana i demana la implantació del nou servei

El principal partit de l'oposició trasllada a l'equip de govern les denúncies veïnals, que segons ells han rebut davant la "desaparició de serveis de neteja i la degradació de la imatge de la ciutat"

El servei de neteja urbana ha tornat a ser criticat pel Partit Socialista. El principal partit de l'oposició ha traslladat a l'equip de govern les denúncies veïnals, que segons ells han rebut davant el que ells consideren "la desaparició de serveis de neteja i la degradació de la imatge de la ciutat".

 

El nou contracte amb l'empresa es va adjudicar el passat 14 de juny, pocs dies abans de la presa de possessió del nou governe PP-VOX. Segons recorden els socialistes, "aquest recollia una sèrie de nous serveis i d'elements mecànics que millorarien el servei de neteja, així com el servei de recollida de mobles i poda en tot el terme municipal". El PSOE recorda que, "han passat més de 90 dies i la posada en marxa de l'esmentat contracte continua brillant per la seua absència, amb el consegüent perjudici en els serveis, com van denunciant els veïns".

 

"Aquests serveis deurien ja de ser presents als nostres carrers, i no sols ser present,
sinó apreciar-se la seua eficàcia i eficiència. No obstant això, ens traslladen nombrosos veïns que hi ha zones de la ciutat en la qual els operaris i la nova maquinària no passen pel barri, amb carrers plens de brutícia, papers, mobles abandonats i restes de tota mena", comenta la regidora del Grup Municipal Socialista, Inma Amat.

 

La nova maquinària que s'inclou en aquest nou contracte de neteja inclou 17 camions recol·lectors de residus, 7 elèctrics i 10 de gas natural comprimit, a més de 1.951 nous contenidors i 3.040 poals de 10 litres per a orgànica entre altres. A més han recordat també les 115 persones que conformen la plantilla de l'empresa de neteja.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.163.232

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.