Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 22 de Setembre del 2023

El PP de Torrent denuncia "la hipocresia" del PSOE amb el rebut de l'aigua

Gozalvo: "els governs d'Amparo Folgado i Carlos Mazón estan treballant per a contrarestar la pujada encoberta de l'aigua de Ximo Puig i, així i tot, el PSOE té la descaradura de culpar al PP d'una mesura seua, dictada per ells per despit després de perdre les eleccions".

El Partit Popular qualifica d'hipòcrita l'actitud del PSOE en la Comunitat Valenciana, i en concret de Torrent, en denunciar una pujada del rebut de l'aigua, que va perpetrar l'ex-president Puig dies abans d'abandonar el Palau de la Generalitat.

 

Els populars han criticat que, en la trobada mantinguda entre els mitjans de comunicació i els socialistes, aquests últims hagen sol·licitat a l'Ajuntament de Torrent soluciones a una pujada de l'aigua que va deixar el seu partit després de perdre les eleccions autonòmiques del 28 de maig.

 

El secretari general del PP a Torrent, José Gozalvo, ha destacat que "els governs d'Amparo Folgado i Carlos Mazón estan treballant per a contrarestar la pujada encoberta de l'aigua de Ximo Puig i, així i tot, el PSOE té la descaradura de culpar al PP d'una mesura seua, dictada per ells per despit després de perdre les eleccions".
 

 

Informació rellevant per al ciutadà
El PP de Torrent també ha aclarit que, els rebuts de l'aigua que han arribat a les cases dels torrentins, porten amb si una carta, de caràcter informatiu, on l'alcaldessa de Torrent explica el motiu real de la pujada de l'aigua, sense cap caràcter partidista.

 

"El PSOE, en comptes d'avergonyir-se per pujar l'aigua als valencians, vol damunt ocultar-los la veritat i tapar l'herència enverinada que han deixat als ciutadans" ha manifestat el número dos local dels populars.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.225.175.135

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.