Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 22 de Setembre del 2023
MOBILITAT

L'Avinguda al Vedat acull la fira de l'Automòbil ecològic

L'exposició ofereix una selecció dels millors models dels concessionaris torrentins, a més d'una completa informació sobre els avantatges dels vehicles elèctrics

L'Avinguda al Vedat acull la fira de l'automòbil ecològic. L'exposició ofereix una selecció dels millors models dels concessionaris torrentins, a més d'una completa informació sobre els avantatges dels vehicles elèctrics. L'espai ofereix una àmplia selecció dels models elèctrics més destacats dels concessionaris torrentins Vedat Mediterrani, J.R. Vall, Vedat Import, Actuacions Torrent S.A., FERTO, Ginestar, Autopista Sud, Nemesio i Centertorrent. A més d'un expositor de cadires de rodes per a persones amb diversitat funcional a càrrec de la Farmàcia María Gómez Lobo.

 

L'acte ha congregat a multitud d'aficionats al motor i a diferents personalitats del sector per a donar el tret d'eixida a la mostra, destacant la participació d'Helena Silvestre, cap de vendes d'Opel; Juan Ibáñez, cap de vendes de Peugeot, Carlos Esquer, cap de vendes de KIA; Abdón González, representant de Citroën; Raúl Cercós, responsable del Centre de Renault; Lola Nemesio, en representació d'Invicta; i María Gómez, de la Farmàcia María Gómez Lobo.

 

"És un plaer i un honor per a mi poder comptar hui amb la presència d'aquests grans professionals, amb els qui podem aprendre tot el que cal saber sobre el transport del futur. El nostre objectiu és continuar treballant perquè la Fira cresca any a any i es convertisca en un referent dins del sector, i crec que estem fent els passos indicats", ha manifestat l'alcaldessa Folgado en el seu discurs inaugural, després de la qual cosa ha volgut animar a la ciutadania a "visitar els expositors de la mostra i gaudir del bon ambient, a més de l'orxata i la llima granissada que hem preparat per a amenitzar la jornada".

 

Per part seua, la regidora de Mobilitat, Sonia Roca, ha remarcat que "a més de conéixer de primera mà els avantatges i possibilitats que ofereixen els vehicles elèctrics, tant en l'àmbit econòmic com en el pla mig ambiental, aquesta exposició ens permet remarcar el treball que es fa des dels concessionaris de Torrent i donar un impuls a l'economia local, així com promocionar la imatge de la nostra ciutat i reafirmar el nostre compromís per continuar construint un futur més verd i sostenible".

 

Així mateix, demà, durant la clausura de la mostra, l'Ajuntament de Torrent i l'empresa municipal IDEA'T duran a terme el sorteig de tres patinets elèctrics, tancant, d'aquesta manera, la seua campanya de promoció del comerç local i els mitjans de transport sostenibles.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.236.228

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.