Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 20 de Setembre del 2023
SUCESSOS

Detingudes dues persones en un vehicle amb cocaïna i més de 12.000 euros en metàl·lic

La Policia Local de Torrent va haver de traslladar als ocupants del vehicle per l'estat d'ansietat en la qual es trobaven

La Policia Local de Torrent ha detingut a dues persones en un vehicle amb 329,57 grams de cocaïna i 12.295 euros en metàl·lic. Els agents van haver de traslladar als dos ocupants del vehicle per l'estat d'ansietat en la qual es van trobar en el moment de la seua detenció.

 

En la matinada del 18 de setembre i mentre realitzava una patrulla nocturna de la Policia Local de Torrent, el servei de vigilància ordinari pel polígon industrial Mas del Jutge, van observar un vehicle parat i en marxa, que va cridar la seua atenció, a causa de l'actitud sospitosa dels seus ocupants.
 

 

Després de dur a terme una identificació i escoltar algunes incoherències per part dels seus ocupants, aquests agents van sol·licitar la presència d'una altra patrulla per a efectuar-los un control d'alcoholèmia i drogues, llançant el conductor un resultat positiu en drogues. L'inspector, després del positiu i comprovar els antecedents del conductor va donar l'ordre de registrar el vehicle minuciosament.
 

 

Després del registre, la Policia Local de Torrent va trobar 329,57 grams de cocaïna i 12.295 € en metàl·lic, detenint en aqueix moment als dos ocupants del vehicle i després de traslladar-los al Centre de Salut perquè els feren diferents reconeixements, a causa de l'estat d'ansietat, van ser posats a la disposició de la Comissaria de la Policia Nacional a Torrent.
 

 

Des de l'Ajuntament de Torrent han volgut felicitar els agents de la Policia Local i al cos, per aquesta actuació que ha retirat de la circulació 329,57 grams de cocaïna i ha suposat un dur colp a la venda il·lícita d'estupefaents a la ciutat de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.143.204.40

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.