Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Dimarts, 19 de Setembre del 2023
FUTBOL SALA

L'Hispánic Fuensanta empata enfront de l'Alboraia a tres gols

Partit més igualat del pensat, amb una arrancada de molt de control i respecte de tots dos equips sobre el parquet

Partit més igualat del pensat, amb una arrancada de molt de control i respecte de tots dos equips sobre el parquet, els xufers com a locals funcionaven amb una miqueta més de pegada, però Edu es mostrava segur sota pals, recolzat per una compacta defensa, fins que Tobal cap al 0-1 per als hispànics, la reacció no es fa esperar i Adrián fa l'1-1 per als xufers, la trobada està molt emocionant fins que en el minut 18 Cristian fa el 2-1 per als de casa, els hispans entren en una fase de desconcert, però aguanten fins al so de la botzina, amb l'electrònic marcant el 2-1 favorable als de casa.

Però a penes passat dos minuts de la segona meitat els de Llansola fan el 3-1, obra de nou de Cristian gràcies al descontrol del joc forà, temps de Roberto per a centrar als seus i preparar el joc de cinc, jugant en superioritat els visitants generen més joc i ocasions, no obstant això, no serà fins al minut 35 quan Víctor fa el 3-2 i un minut més tard és novament Tobal el que posa de nou l'emoció al partit per a fer el 3-3 amb un gol de xilena, sense cap dubte el gol de la jornada del 40x20.

Però l'encontre havia de donar més suspens i emoció al partit, però en aquesta ocasió el protagonista és l'assistent de taula, mancant menys de tres minuts Nassim veu targeta groga, amb la puntualització que segons l'assistent de taula era la segona, davant la sorpresa de tot el món perquè en el minut 14 de la primera meitat va veure una altra targeta que no van voler els col·legiats verificar, ja que no tenia constància ningú, davant les múltiples protestes dels tècnics Roberto i Jorge van ser també sancionats amb targeta groga, 2 minuts de superioritat al davant, que els hispànics a base d'orgull i coratge per a aguantar el 3-3 fins al xiulet final.

Resultat més ben just si tenim en compte que malgrat tindre més control els de casa, els visitants s'han mostrat més intensos, mostrant la cremor guerrera per a remuntar el 3-1 d'avantatge local. La pròxima jornada el CEF Hispanic Fuensanta jugara el diumenge 24 de setembre a les 12.00 h, en el pavelló torrentí Anabel Medina davant el Col·legi El Pilar de València, un dels suposadament candidats pel cap alt.