Dissabte, 21 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 20 de Setembre del 2024 a les 19:26:40 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 18 de Setembre del 2023
MEDI AMBIENT

Una forta tempesta deixa més de 20 litres per metre quadrat en menys de mitja hora

L'Agència Estatal de Metereologia va decretar l'alerta groga per pluges intenses que va estar activa fins passades les 22 hores del diumenge

Una forta tempesta deixa més de 20 litres per metre quadrat en menys de mitja hora a Torrent. L'Agència Estatal de Meteorologia va decretar l'alerta groga per pluges intenses que va estar activa fins passades les 22 hores del diumenge i que finalment va deixar pluges intenses a última hora de la vesprada.
 

Concretament, l'estació meteorològica que te AVAMET en el Vedat va marcar 20 litres en l'episodi de pluges mentre que el situat en la localitat va deixar 20,6 litres per metre quadrat en tot just 20 minuts. Afortunadament, la pluja no va vindre acompanyada de pedra com va ocórrer en altres localitats veïnes pel que no cal lamentar danys materials.
 

El que sí que es va poder observar a primera hora de la nit va ser una intensa tempesta elèctrica que va estar il·luminant el cel de la localitat durant més de mitja hora amb intensos llamps que es van poder veure dones de qualsevol punt de la ciutat.
 

A l'espera d'una nova DANA
El principi d'aquesta setmana serà tranquil·la amb sol i temperatures de no més de 30 graus en les hores centrals del dia. No serà fins a aquest dimecres 20 de setembre quan el temps torne a ser inestable per una DANA que travessarà la Comunitat Valenciana de sud a nord podent deixar de nou fortes pluges. De moment, l'AEMET no ha decretat cap alerta, caldrà esperar a veure si finalment es compleixen les previsions i de nou calç parlar de tempestes i ruixats intensos a Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.126.211

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.