Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 18 de Setembre del 2023
FALLES 2024

Milers de fallers i falleres celebren el seu Mig Any

L'Àgora de Parc Central va acollir un any més un dels actes més multitudinaris de les falles de Torrent que celebren els sis mesos que queden per a la setmana gran de les Falles

Un any més milers de fallers i falleres de totes les edats van acudir a l'Àgora de Parc Central per a celebrar el Mig Any Faller. Una festa que commemoren els sis mesos que queden per a la seua setmana gran el mes de març. Les activitats van començar a les sis de la vesprada amb jocs infantils on els més xicotets van gaudir d'una vesprada de jocs tradicionals i la millor música.
 

Els majors van gaudir d'una discomòbil i de tardeo per a després agafar forces en un sopar de germanor on les 28 comissions de Torrent van gaudir d'un sopar a l'aire lliure. No van faltar les Falleres Majors de Torrent, María Peris i Vega Román que van estar acompanyades de les seues respectives Corts d'Honor.

 

Un exercici més aquest Mig Any Faller va tornar a tindre un caràcter solidari tant en la compra de rifa com en el lliurament d'un quilo d'aliments no peribles que anirà destinat a l'economat de la Verge del Pòpul de Torrent. La nit va finalitzar amb una revetla a càrrec de l'orquestra Matrix fins a altes hores de la matinada.
 

Punt Violeta
Una de les principals novetats d'enguany va ser la instal·lació d'un Punt Violeta amb l'objectiu qualsevol classe de conducta de violència sexual i s'oferirà acompanyament a les persones en qüestió, a més d'oferir material divulgatiu en l'estand per a conscienciar i sensibilitzar a la població sobre aquesta problemàtica.

 

Igualment, el consistori i les falles continuaran col·laborant en el lliurament dels Premis Violeta durant les festes josefines, per a premiar la labor de les comissions de Torrent darrere d'aconseguir una igualtat efectiva. No obstant això, pròximament s'anunciaran canvis en el lliurament d'aquest guardó, ja que s'introduiran importants novetats des de l'àrea de la Dona.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.67.58

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.