Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 15 de Setembre del 2023
FALLES 2024

Les comissiones ultimen els preparatius del seu Mig Any faller més solidari

Qualsevol persona que es vulga acostar a gaudir de les activitats de la vesprada o de la revetlla de la nit i que no haja comprat els tickets del sopar haurà de portar un quilo d'aliment no peribles per a l'Economat de la Mare de Déu del Pòpul

Les comissions falleres ja compten les hores per a gaudir un any més del seu Mig Any Faller en l'Àgora de Parc Central. A més enguany la novetat és que qualsevol persona que es vulga acostar a gaudir de les activitats de la vesprada o de la revetlla de la nit i que no haja comprat els tiquets del sopar haurà de portar un quilo d'aliment no peribles per a l'Economat de la Mare de Déu del Pòpul.

 

Aquesta nova edició del Mig Any Faller començarà a partir de les 18 h amb un grup d'animació infantil, que serà seguit per la música de DJ Héctor Martín i l'actuació del grup Va de Rumba. Posteriorment, tindrà lloc el tradicional sopar de germanor a l'aire lliure, la recaptació del qual, juntament amb la de la rifa, es destinarà a fins solidaris. Així mateix, també es realitzarà una recollida de queviures per a la seua donació al Punt d'Aliments de Torrent, demostrant, una vegada més, l'esperit solidari de les comissions falleres del municipi. I com a colofó, els fallers i falleres gaudiran d'una revetla protagonitzada per l'orquestra Matrix.

 

Punt Violeta
Una de les novetats d'enguany és que l'esdeveniment comptarà per primera vegada amb un Punt Violeta, que serà habilitat pel departament de la Dona seguint amb la política de prevenció i sensibilització contra la violència sexual propugnada per l'Ajuntament de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.188.86.74

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.