Divendres, 20 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 20 de Setembre del 2024 a les 19:26:40 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 14 de Setembre del 2023
IGUALTAT

La Casa de la Dona obri les portes a les veïnes de Torrent amb "Ací tens la teua casa"

Les torrentines que van acudir a la jornada de portes obertes van poder conéixer a les talleristes del mes de setembre i compartir i intercanviar experiències

Baix el lema "Ací tens la teua casa", la Casa de la Dona va obrir ahir les seues portes per a presentar el seu programa d'activitats i familiaritzar a les usuàries amb les professionals que estaran a càrrec del desenvolupament d'aquestes, a més de fer-les participes dels nous projectes que es posaran en marxa en el futur.

 

Les veïnes de Torrent es van acostar durant la vesprada a conéixer a les talleristes del mes de setembre i a gaudir d'una agradable vetlada, en la qual també van poder compartir una llima granissada per cortesia de la Casa de la Dona.
 

"L'objectiu d'aquesta jornada és que les nostres usuàries coneguen de primera mà tot el que els oferim des de Casa de la Dona i puguen triar, en conseqüència, les activitats que més s'adeqüen als seus interessos i necessitats", exposa la regidora de l'àrea de la Dona, Amparo Chust, al que afig que "estem molt il·lusionades amb els nous projectes que compartirem amb les dones de Torrent. Per continuar aprenent juntes i acompanyar-nos en les nostres experiències".
 

Així, el grup de tallers d'aquest mes estarà format per: María José Guerrero, en jocs moderns; Carolina Damonte, en l'art de teixir; Miracle Estruch, fotògrafa professional i especialista en audiovisuals; Patricia Cuenca, del club de lectura; i Ana María Guiot, de dibuix.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.142.2

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.